Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Jaunākā MR iekārta – tieši no izstādes Vīnē, tagad pieejama tepat Rīgā

Mūsdienās medicīnas tehnoloģijas attīstās straujiem soļiem un diagnostikas iespējas arvien uzlabojas. Tomēr svarīgas ir ne tikai modernas medicīniskās iekārtas, tikpat nozīmīgi ir kompetenti speciālisti – gan tie, kuri veic diagnostisko izmeklējumu, gan tie, kuri datus tālāk vērtē un analizē. Klientam ir svarīgi saņemt tādu aprakstu un slēdzienu, lai viņa ārstējošais ārsts varētu izstrādāt atbilstošu tālāko ārstniecības plānu. Klīnikā «DiaMed» piedāvā gan jaunākos diagnostikas izmeklējumus, gan Latvijā labāko radiologu aprakstus un slēdzienus.

Magnētiskā rezonanse

Klientu ērtībām «DiaMed» jaunajā klīnikā Rīgā, Brīvības gatvē 214, iegādāta jaunākā Philips Healthcare magnētiskās rezonanses iekārta. Tā noskatīta 2015. gada pavasarī Eiropas Radiologu Kongresā Vīnē, uz Latviju vesta tieši klīnikas vajadzībām un ir vienīgā šāda veida iekārta Baltijā. Pateicoties jaunā magnēta kvalitātei, iespējams nodrošināt ļoti ātru izmeklējumu veikšanu un  augstu attēlu kvalitāti. Pacienta komfortam novērsta klaustrofobiskā sajūta izmeklējuma laikā. Tāpat iekārta ir aprīkota ar SoftTone tehnoloģiju, kas samazina magnētiskā rezonanses iekārtas radītos trokšņus un speciālu izgaismojumu un ventilāciju iekārtā, kas papildus uzlabo pacienta labsajūtu. Ar jauno magnētiskās rezonanses iekārtu var veikt visa ķermeņa izmeklējumus, arī programmu nodrošinājums veidots un papildināts, ievērojot jaunākās tendences magnētiskās rezonanses attēla veidošanā.

Dr.Kārlis Kupčs, klīnikas «DiaMed» medicīnas direktors uzsver: «Šajā iekārtā iegūtie attēli ir kvalitatīvi, ar augstu telpisko izšķirtspēja, ļaujot izvērtēt plašu orgānu spektru, analizēt sīkākas izmaiņas vai atkāpes no normas. Tādējādi nepieciešamības gadījumā iespējams savlaicīgāk uzsākt ārstēšanos. Tāpat precīzi un izsmeļoši diagnostiskas attēli ļauj nepieciešamo operāciju plānot mazāk traumatisku, ar mazāku iejaukšanos, kas pacientam nozīmē ātrāku atveseļošanos.»

Datortomogrāfija

Droši vien ne viens vien uzdod sev jautājumu – kādas tad ir galvenās atšķirības starp magnētiskās rezonanses un datortomogrāfijas izmeklējumiem? Galvenais, kas jāuzsver – tās ir divas atšķirīgas izmeklējumu metodes, balstītas dažādos pamatprincipos. Datortomogrāfijā tiek izmantoti rentgena stari, kas caurspiežas organismam, iegūstot vairākus ķermeņa vai izmeklējamā orgāna šķērsgriezuma attēlus ik pēc kāda konkrēta attāluma.

Klīnikā «DiaMed» izmeklējums tiek veikts ar jaunāko 64 slāņu iekārtu, kas nodrošina augstākās izšķirtspējas izmeklējumus. Savukārt rentgenstaru deva, kas iziet caur cilvēka organismu, tiek reģistrēta ar augstas jutības sensoriem. Līdz ar to klientam tiek nodrošināts izmeklējums ar ievērojami mazāku starojuma devu, salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes iekārtām, un izsmeļošs, augsti kvalificēta ārsta slēdziens. Radiologu asistenti ir speciāli apmācīti plašam izmeklējumu klāstam, līdz ar to tiek veikti gan balsta kaulu un locītavu izmeklējumi, gan specifiski sirds un asinsvadu izmeklējumi. Diagnostikas analīzi un aprakstus veic Latvijā labākie radiologi.

Lai veicinātu pieejamību savlaicīgiem izmeklējumiem un diagnostikai, klīnikā «DiaMed» nedēļas garumā (no 23.–29.oktobrim) piedāvājam 25% atlaidi magnētiskās rezonanses un datortomogrāfijas izmeklējumiem:

  • Vienas ķermeņa daļas daudzslāņu datortomogrāfijas izmeklējumam bez kontrastvielas;
  • Galvas, deguna blakusdobumu vai muskuloskeletālās sistēmas datortomogrāfijas izmeklējumam ar kontrastēšanu (bez kontrastvielas izmaksām);
  • Magnētiskās rezonanses pamata izmeklējumam;
  • Pamata magnētiskās rezonanses izmeklējumam ar kontrastēšanu (bez kontrastvielas izmaksām).

Klientu servisa kontakti.: 27873073; 29210586; 67471788
[email protected]

Klīnikas jaunā adrese: Brīvības gatvē 214, Rīgā
Filiāle: Bruņinieku ielā 5, 17.korp., Rīgā
www.diamed.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti