Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Projektu vadība Tavam biznesam

Vai Jums jau ir savs uzņēmums vai plānojat tādu veidot? Varbūt esat projektu vadītājs vai projektu koordinators kādā privātā vai valsts uzņēmumā? Biznesa konsultāciju un mācību centrs "LatConsul" Jums piedāvā aktuālu kursu biznesa izglītības jomā "Praktiskā projektu vadība".

Projektu vadība ir viens no veiksmīga biznesa stūrakmeņiem jebkurā uzņēmējdarbības jomā. Tieši projektu vadības būtības izpratne un metožu pārzināšana ļauj ātri pielāgoties jebkurām tirgus prasībām, piesaistīt finansējumu, izveidot darbotiesspējīgu projekta realizācijas komandu un prasmīgi saistīt projekta mērķi ar uzņēmuma kopējo vīziju. Jāuzsver, ka pašreizējā ekonomiskajā situācijā ikvienam uzņēmumam ir svarīgi izglītoti un zinoši darbinieki, jo īpaši projektu vadītāji, no kuru kompetences nereti ir atkarīga uzņēmuma peļņa un attīstības iespējas.

"LatConsul" piedāvātais piecu mācību dienu kurss paredzēts gan pieredzējušiem, gan jauniem projektu vadītājiem, kuri plāno, organizē un kontrolē darbu projektos. Apmācību programma ir veidota, balstoties uz praktisku pieredzi, izmantojot reālas dzīves situācijas un ņemot vērā aktuālākās pašmāju un ārzemju mācību metodes. Apmācības notiks ar dalībnieku aktīvu iesaistīšanos mācību procesā - vismaz 50% no mācību laika paredzēti praktiskajām aktivitātēm - darba grupās un individuāli.

Kursus vada ļoti pieredzējusi un zinoša praktisko treniņu un kursu pasniedzēja Inese Šubēvica. Viņa var lepoties ar gandrīz 10 gadu praktisku pieredzi projektu izstrādē un vadībā, t.sk. arī starptautiskos projektos. Kopš 2000.gada Inese ir bijusi iesaistīta ap 200 dažādos projektos. Vairāku rokasgrāmatu un publikāciju autore. Ir darba pieredze Eiropas līmeņa nevalstiskās organizācijās un institūcijās Briselē, sadarbības iestādēs un privātās struktūrās projektu uzraudzībā un projektu iesniegumu vērtēšanā tepat Latvijā.

Mācības notiek pašā Rīgas centrā - Raiņa bulvārī 2, "LatConsul" mācību centra gaišajās un mājīgajās telpās.

"LatConsul", SIA ir akreditēts mācību centrs, kas piecu gadu darbības laikā ir kļuvis par stabilu un atpazīstamu uzņēmumu pieaugušo izglītības jomā Latvijā, piedāvājot klientiem aktuālus augstas kvalitātes pakalpojumus - biznesa vadības konsultācijas un korporatīvās apmācības, Izglītības ministrijā licencētas un akreditētas kursu programmas, seminārus dažādu nozaru speciālistiem, kā arī atsevišķas interešu programmas. Uzņēmums ir vairāk specializējies ES struktūrfondu projektu izstrādes semināru vadīšanā un individuālu konsultāciju sniegšanā.

Informācija par tuvākajiem kursiem un pieteikšanās:
Mācību centrs "LatConsul", Raiņa bulvāris 2, Rīga, LV-1050
tālr. 67216433,
www.latconsul.lv,
e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti