Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

[email protected] atgriežas tirgū

Viens no senākajiem taksometru zīmoliem ir mainījis savus īpašniekus. Investīciju uzņēmums «SSC Menegment» iegādājās uzņēmumu [email protected] un EconomTAXI zīmolus un autoparku, tādējādi kļūstot par vienu no aktīvākajiem Rīgas taksometra tirgus spēlētājiem, ar vienu no jaunākajiem autoparkiem. Autoparku veido 2013. izlaiduma gada Toyota Verso automašīnas. Uzņēmuma vadības stratēģiskā nostāja ir sniegt klientiem kvalitatīvu un Eiropas līmenim atbilstošu pakalpojumu.

[email protected] ir ļoti labas izredzes īsā laikā atgūt līderpozīcijas tirgū. Uzņēmuma autoparkā ir tikai jaunas automašīnas, kas ļauj sniegt paaugstinātu komfortu un nepieciešamo prestižu [email protected] klientiem. Savukārt, draudzīgie tarifi pārsteigs gan biznesa klientus, ļaujot viņiem ievērojami samazināt izmaksas, gan citus pasažierus, kas ikdienā izmanto taksometra pakalpojumus.

Sabiedriskais transports, pie kura var pieskaitīt arī taksometrus, ir pilsētas seja. Jaunās un drošās mašīnas ir ne tikai nozares prestiža jautājums, jāatceras, ka tās ir arī kvalitatīva un droša pakalpojuma neatņemama sastāvdaļa. Nākamais svarīgais uzdevums ir izveidot stipru un profesionālu kolektīvu. Šim mērķim mēs investēsim papildus līdzekļus personāla apmācībai, motivēšanai un atlases procesa uzlabošanai, uzsver «SSC Menegment» valdes loceklis Raimonds Bušs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti