Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Iepērkoties skolas gaitām, vecāki vidēji tērē no 50 līdz 100 latiem

Sagatavojot savu bērnu jaunajam mācību gadam, vecāki labprāt tērētu vairāk naudas, noskaidrots Latvijas nacionālā mazākumtirgotāja Elvi rītotajā aptaujā par iepirkšanās paradumiem uz 1.septembri.

Iepērkoties skolas gaitām, vecāki vidēji tērē no 50 līdz 100 latiem - abos gadījumos 33% aptaujāto respondentu, kam vismaz viens bērns apmeklē skolu, tai pašā laikā atzīstot, ka reāli būtu nepieciešami līdz 100 (36%) vai 200 latiem (34%). Šāda tendence bija vērojama arī pērn. Aptaujas dalībnieki atzīst, ka visdārgāk sagatavot skolai ir bērnu vecumā no sešiem līdz astoņiem gadiem.

Interesanti, ka neskatoties uz šo, tikai 1% aptaujāto respondentu, kam vismaz viens bērns apmeklē skolu, visu mācībām nepieciešamo izvēlas aizņemties no tuviniekiem. Pērn šādu iespēju izmantoja nedaudz vairāk - 8% aptaujāto vecāku.

Arī šogad skolas preču iegādē ir svarīga cenas pieejamība. Lielākā daļa (93%) aptaujas dalībnieku, kam vismaz viens bērns apmeklē skolu, visu nepieciešamo skolai iegādājas, izmantojot akcijas preces un piedāvājumus.

59% aptaujas respondentu, kam vismaz viens bērns iet skolā, norādīja, ka visu nepieciešamo mācībām iegādājas pēdējās vasaras mēnesī un 13% - pēdējā brīdī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi