Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Jazz atstāj Biedriņu uz soliņa, tiekot pie piektās uzvaras sezonā

Andra Biedriņa pārstāvētais NBA klubs Jūtas_ Jazz _trešdien tika pie tikai piektās uzvaras sezonas 24 spēlēs, viesos ar 122:101 sagraujot Sakramento Kings. Latvietis bija vienīgais spēlei pieteiktais Jazz basketbolists, kurš laukumā nedevās.

Spēles sākums padevās līdzīgs un, lai gan Jūta vienubrīd iekrāja pat deviņu punktu pārsvaru, pēc pirmās ceturtdaļas uz tablo 26:23 viesu labā. Trauslo pārsvaru Jazz turēja savās rokās arī otrajā ceturtdaļā, tā arī neļaujot Kings savā laukumā izvirzīties vadībā - 58:46 dodoties atpūtā. Trešajā ceturtdaļā pārsvars sasniedza pat 28 punktus un atlikušajā laikā Kings par uzvaru pacīnīties vairs nespēja - 122:101. Spēles laikā Sakramento komanda vadībā nebija ne reizes.

Uzvarētājiem 20 punktus guva Ričards Džefersons, bet pa 17 Derikam Feivorsam, Gordonam Hejvordam un Aleksam Burkam. Jazz komanda šajā spēlē kopumā izdarīja 35 rezultatīvas piespēles (mājiniekiem vien 13), kā arī realizēja 13 tālmetienus. Kings labā 21 punkts un 11 atlēkušās Demarkusam Kouzinam, 20 punkti Aizijam Tomasam.

Uzvara gan nepalīdzēja Jazz pakāpties no pēdējās vietas Rietumu konferencē (bilance 5-19), turpat priekšā ir Kings (6-14).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tenaks izcīna uzvaru sezonas priekšpēdējā WRC posmā

Igaunijas autosportista Ota Tenaka ekipāža svētdien izcīnīja uzvaru pasaules rallija čempionāta (WRC) 12.posmā - Centrāleiropas rallijā -, pirmspēdējā etapā vēl nekļūstot zināmam kopvērtējuma uzvar...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi