Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Knicks leģenda par Porziņģi sezonas ievadā: Viņš bijis patiesi izcils

Kristaps Porziņģis ar savu daudzpusību rāda "ko vēl neredzētu", uzskata Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas Knicks kādreizējā zvaigzne Bernards Kings, kurš basketbolā, to spēlējot un skatoties, ir vairāk nekā 40 gadus.

"Viņš ir bijis patiesi izcils," Kings izteicies par Ņujorkas komandā trešo sezonu aizvadošo latvieti. "Nekad neesmu redzējis septiņas pēdas un trīs collas garu puisi tā izpildot trīspunktu metienus. Viņam arī ir lieliska spēles izpratne, kā arī prasmes pozīcijas izvēlē laukumā un kā iegūt šo pozīciju."

Kļūstot par Ņujrokas kluba lielāko zvaigzni, Porziņģis šosezon ievērojami uzlabojis visus savus statistikas rādītājus un pašlaik ir ceturtajā vietā līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Slavas zālē ievēlētais Kings, kurš nesen uzrakstījis grāmatu par savu dzīvi, jūtas pārsteigts par latvieti.

"Ko es pamanu aiz rezultativitātes, ir viņa spēja pārredzēt laukumu," vērtē Kings. "Ne vienmēr to var pamanīt spēlētājos. Ja es runāju par lielisku laukuma pārredzamību, ar to domāju aizsargam raksturīgu pārredzamību. Ļoti reti šādas īpašības piemīt garajiem, īpaši viņa auguma spēlētājiem. Nezinu vai mēs ko tādu esam redzējuši iepriekš."

Kā vēstīts, Porziņģis pirmdien iemeta 25 punktus, palīdzot Ņujorkas Knicks savā laukumā ar rezultātu 107:85 pārspēt Losandželosas Clippers, kas cieta devīto zaudējumu pēc kārtas. Ar deviņām uzvarām 16 mačos Austrumu konferences kopvērtējumā komanda ieņem sesto vietu.

Kinga 14 sezonas ilgo NBA karjeru ietekmēja smags ceļgala savainojums. Knicks viņš spēlēja no 1982. līdz 1987.gadam, divreiz piedaloties izslēgšanas turnīrā. Kinga autobiogrāfija nāca klajā novembra sākumā.

Top komentāri

Kristapa
K
brālītis uzdarbojas? Viņš organizē šitos debilismus?Vispirms "leģenda" zeltiņš, tad NBA "40 gadu specs" un, protams, arī "leģenda" (cik nabadzīgs vārdu krājums!) mums grib iesmērēt pilnīgas palamības. Nerunājot par Džordanu, katrs Latvijas iedzīvotājs varēja TV redzēt arī Bārkliju, Bērdu, Dankanu, kur nu vēl Saboni un daudzus citus. Vai tiešām Kristapa neizdevies brālītis domā, ka Latvijā dzīvo pilnīgi idioti, kuriem var iesmērēt vienalga ko?
56
5
Vai 40 gadu NBA specs nekad nav redzējis Maiklu Džordanu, kurš arī pratra visu un daudzkārt iemeta pa 56 punktiem spēlē? Nu labi, viņs bija drusku īsāks par Kristapu, bet Sabonis bija tikai 1 cm īsāks, bet masīvāks un arī driblēja meta trejačus? Ar kādam muļķībām mūs baro? Tikai noskaņo cilvēkus pret Kristapu ar idiotisku plātīšanos...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi