Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

VEF Rīga jaunie basketbolisti Geks un Žvīgurs izīrēti Valmieras klubam

Latvijas čempionvienība “VEF Rīga” vienojusies ar basketbola klubu “BK Valmiera” par spēlētāju Ivara Riharda Žvīgura un Dāvja Geka izīrēšanu uz 2013./14.gada sezonu. Abi basketbolisti jau devušies uz Valmieru, informē Rīgas kluba direktore Laila Spaliņa.“VEF Rīga” padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups: “Ņemot vērā nepieciešamību mūsu jaunajiem talantiem Ivaram Rihardam un Dāvim šajā vecumā nodrošināt pēc iespējas lielāku spēļu praksi un mūsu jau vairāku gadu garunā izveidojušos labo sadarbību ar basketbola klubu “BK Valmiera”, esam raduši abām pusēm, bet galvenokārt spēlētājiem izdevīgu risinājumu.

Esmu pārliecināts, ka Valmierā pavadītais laiks, nospēlētās minūtes šiem U18 puišiem būs vērtīgs ieguldījums meistarības stiprināšanā, lai pēc tam atgrieztos VEF jau krietni pieredzējušāki.”“VEF Rīga” treneris Nikolajs Mazurs: “Valmieras klubs abiem spēlētājiem piedāvā  spēļu praksi Latvijas un Baltijas Baskebtola līgu  turnīros. Ivars Rihards un Dāvis ir izgājuši visu sagatavošanās ciklu ar “VEF Rīga” komandu, ir taktiski labi apmācīti, spējīgi pielāgoties uzliktai sistēmai. Šobrīd ir posms, kad puišiem nepieciešama laba spēļu prakse atbilstošā līmenī, Valmiera ir ideāls variants. Man kā trenerim ir ļoti liels prieks redzēt spēlētāju progresu un izaugsmi.”“BK Valmiera” direktors Mārtiņš Bērziņš: “Dāvis Geks un Ivars Rihards Žvīgurs ir vieni no talantīgākajiem savas paaudzes spēlētājiem, tāpēc ir gandarījums, ka no vairākām opcijām abi šīs vasaras U18 izlases pamatspēlētāji ir izvēlējušies tieši „BK Valmiera” komandu, kur attīstīt savus talantus un prasmes šajā sezonā. Ar „VEF Rīgu” izdevās vienoties par optimālāko sadarbības formu un ceru, ka abi jaunie spēlētāji ne tikai progresēs savā meistarībā, bet arī sniegs nopietnu ieguldījumu komandas rezultātos.”Aizsardzības pozīcijas spēlētājs Dāvis Geks (192cm, 81kg; dzimis 1995.gada 7.martā un uzbrucējs Ivars Rihards Žvīgurs (198cm, 90kg; dzimis 1995.gada 17.oktobrī) “VEF Rīga” komandā spēlē kopš 2012.gada.

Šovasar Latvijā notikušajā U18 Eiropas čempionātā abi jaunie basketbola talanti Latvijas izlases satāvā izcīnīja ceturto vietu. I.R.Žvīgurs šoruden piedalījās Starptautiskās Basketbola federācijas Eiropas nodaļas (“FIBA Europe”) U-18 Zvaigžņu spēlē un tās ietvaros notikušajā bumbas triekšanas grozā no augšas konkursā izcīnīja 1.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tenaks izcīna uzvaru sezonas priekšpēdējā WRC posmā

Igaunijas autosportista Ota Tenaka ekipāža svētdien izcīnīja uzvaru pasaules rallija čempionāta (WRC) 12.posmā - Centrāleiropas rallijā -, pirmspēdējā etapā vēl nekļūstot zināmam kopvērtējuma uzvar...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi