Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

VEF Rīga uzvar Lokomotiv-Kubaņ komandu

Latvijas vicečempioni basketbolā _VEF Rīga _VTB Vienotās līgas regulārā čempionāta mačā sestdien ar rezultātu 89:84 (21:14, 16:24, 17:19, 35:27) izbraukumā pieveica spēcīgo Krievijas vienību Krasnodaras Lokomotiv-Kubaņ.

Spēli daudz veiksmīgāk iesāka VEF Rīga komanda, kas trešajā minūtē pēc Jāņa Timmas tālmetiena izvirzījās vadībā ar 8:2, bet pirmo ceturtdaļu noslēdza ar 21:14. Tomēr otrās ceturtdaļas ievadā mājinieki guva 12 punktus pēc kārtas un Latvijas vicečempioni nokļuva iedzinējos ar 23:28. Puslaika beigās gan VEF Rīga neļāva pretiniekiem iegūt lielāku pārsvaru un pēc 20 spēlētām minūtēm viesi bija iedzinējos vien ar 37:38.

Trešās ceturtdaļas sākumā VEF Rīga divreiz izvirzījās vadībā ar četriem punktiem. Arī turpinājumā šī desmitminūte aizritēja punkts punktā un pēc tās Lokomotiv-Kubaņ komandai bija vien trīs punktu pārsvars (57:54). Ceturtās ceturtdaļas pirmās trīs minūtes viesi uzvarēja ar 11:5, bet turpinājumā komandas sāka mest grozā vienu tālmetienu pēc kārtas, vadībai regulāri mainot īpašniekus.

Pēc tam, kad bija iemests trešais tālmetiens pēc kārtas, nepilnu pusotru minūti pirms pamatlaika beigām VEF Rīga izvirzījās vadībā ar 86:80, uzvaru mačā vairs neatdodot. Ceturtajā ceturtdaļā Latvijas vicečempioni kopā iemeta 35 punktus.

Rezultatīvākais VEF Rīga komandā ar 19 punktiem, piecām atlēkušajām bumbām un septiņām rezultatīvām piespēlēm bija Jānis Timma, bet 18 punktus pievienoja amerikāņu saspēles vadītājs Robs Loverijs.

Tikmēr Lokomotiv-Kubaņ rindās ar 19 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās horvāts Krunoslavs Simons.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi