Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Bagatskis uz izlases treniņiem uzaicina arī Brici

Latvijas vīriešu basketbola valstsvienībai treniņnometnē Valmierā trešdien pievienosies trīs U-20 izlases spēlētāji - Mārtiņš Meiers, Mareks Mejeris un Artūrs Bricis. "Mārtiņš Meiers Eiropas U-20 čempionātā nospēlēja ļoti produktīvi un, ņemot vērā situāciju valstsvienības centra spēlētāju līnijā, viņš būs reāls pretendents uz vietu komandā.

Mareks Mejeris Bilbao nospēlēja nestabili, jo vīru basketbolā ar talantu vien nepietiek. Jāiemācās tikt galā ar nedrošību. Artūrs Bricis turnīru sāka kā viens no tālākajiem rezervistiem, taču pamazām iekaroja aizvien ilgāku spēles laiku un pēdējos mačus aizvadīja veiksmīgi, izceldamies ne tikai ar precīziem metieniem, bet arī enerģisku spēli. Nākotnes potenciāls ir labs un līdzdalība valstsvienības treniņos viņam varētu būt lieliska pieredze," trīs jaunpienācējus portālā basket.lv raksturoja U-20 izlases galvenais treneris Agris Galvanovskis.Galvenais treneris Ainars Bagatskis atzina, ka Meiera un Mejera iesaistīšana tikusi plānota jau iepriekš, bet otrās pozīcijas spēlētājs Bricis uzaicināts pēc trenera Galvanovska ieteikuma. "Agris par viņu teica vislabākos vārdus. Nolēmām, ka vismaz dažas dienas ļausim Artūram sajust, ko nozīmē treniņi valsts izlasē. Pēc darba Valmierā lemsim, kuri spēlētāji paliks ierindā."Pēc trīs debitantu pievienošanās Valmierā trenēsies 16 basketbolisti. Dāvis Bertāns vēl turpina ārstēt ceļgala saišu iekaisumu.Nākamnedēļ Klaipēdā Latvijas komandai paredzētas pirmās pārbaudes spēles - 2.augustā ar Lietuvas studentu izlasi, 3.augustā ar Slovēnijas komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Futbolistes portrets. Luīze Lorence

Veiksmīgi savienot futbola spēlēšanu hobija līmenī ar divām darba vietām, studijām maģistrantūrā un jaunības izbaudīšanu nemaz nav neiespējami. To lieliski pierāda Luīze Lorence, viena no FK "...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi