Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Batleram 41 punkts; Heat ar uzvaru uzsāk NBA izslēgšanas spēļu pusfinālu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu pusfināla pirmajā mačā Džimijs Batlers guva 41 punktu, palīdzot Maiami Heat otrdien ar 118:107 (25:28, 29:34, 39:14, 25:31) savā laukumā pieveikt Bostonas Celtics vienību.

Batlers 27 no 41 punkta guva spēles otrajā puslaikā, kopumā realizējot 12 no 17 divpunktu metieniem un 17 no 18 soda metieniem. Viņa kontā pret savu bijušo komandu arī deviņas atlēkušās bumbas, piecas rezultatīvas piespēles, četras pārtvertas bumbas un trīs bloķēti metieni.

Batlers šīs sezonas 12 izslēgšanas spēlēs jau trešo reizi guva vismaz 40 punktus, bet 30 punktu robežu pārsniedza sesto reizi.

Uzvarētāju rindās 18 punktus guva Tailers Hiro, bet 17 - Geibs Vinsents. Tikmēr Bostonas vienības sastāvā ar 29 punktiem, astoņām bumbām zem groziem un sešām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Džeisons Teitams, bet 24 punkti un desmit atlēkušās bumbas Džeilena Brauna rēķinā.

Austrumu konferences finalā "Heat" sērijā līdz četrām uzvarām izvirzījusies vadībā ar 1-0. Nākamais mačs ceturtdien tiks aizvadīts turpat Maiami, bet sērijas trešā un ceturtā spēle notiks Bostonā.

Kā zināms, Rietumu konferences finālu šodien uzsāks Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns un viņa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" vienība, kas viesos sērijas pirmajā mačā tiksies ar Goldensteitas "Warriors" komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi