Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Bertānam 17 punkti Bilbao Basket zaudējumā

Latvietis Dairis Bertāns svētdien guva 17 punktus Spānijas basketbola čempionāta (ACB) spēlē, bet viņa pārstāvētā "Bilbao Basket" vienība cieta jau piekto neveiksmi piecos mačos.

Aizvadītajā cīņā Bilbao klubs ar 71:83 (21:26, 13:24, 20:25, 17:18) izbraukumā piekāpās Sansebastjanas "Gipuzkoa Basket" vienībai.

Bertāns laukumā pavadīja 32 minūtes un 45 sekundes, kļūstot par savas komandas rezultatīvāko spēlētāju. Latvietis realizēja septiņus no 12 izpildītajiem divpunktu metieniem un vienu no četriem tālmetieniem.

Vēl Bertāns veica izcīnīja divas atlēkušās bumbas un saņēma četras piezīmes, maču pabeidzot ar astoņiem efektivitātes koeficienta punktiem.

Šī bija jau trešā ACB spēle pēc kārtas, kurā Bertāns guva vismaz desmit punktus. Īpaši veiksmīgi viņš nospēlēja pirms nedēļas, kad guva 22 punktus pret spēcīgo Madrides "Real" komandu.

Vēl vienā spēlē sestdien Kristapa Porziņģa pārstāvētā Seviljas Cajasol komanda ar 74:60 (11:20, 18:16, 22:8, 23:16) savā laukumā pārspēja Mareka Mejera pārstāvēto Fuenlabrada vienību.

Porziņģis pēc ļoti sekmīgā iepriekšējā mača šoreiz 11 minūtēs un 31 sekundē guva trīs punktus, realizējot vienīgo tālmetienu, bet grozam garām aizraidot divus divpunktu metienus. Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, tiekot pie četriem efektivitātes koeficienta punktiem.

Savukārt Mejeris nospēlēja 11 minūtes un 53 sekundes, paliekot bez punktiem, jo netrāpīja nevienu no diviem divpunktu metieniem un diviem soda metieniem. Cīņu viņš noslēdza ar -2 efektivitātes koeficienta punktiem.

Kopvērtējumā Cajasol ar diviem panākumiem piecos mačos pakāpās uz desmito vietu, Fuenlabrada ar vienu uzvaru atrodas priekšpēdējā, 17.vietā, apsteidzot vienīgi Bilbao Basket vienību, kas vienīgā šosezon nav spējusi tikt pie panākumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi