Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Bertānam divi punkti Wizards zaudējumā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva divus punktus, bet viņa pārstāvētā Vašingtonas Wizards vienība ar 90:102 (12:23, 30:40, 26:21, 22:18) piekāpās Toronto Raptors komandai.

Bertāns laukumā bija 14 minūtes, kuru laikā guva divus punktus, realizēdams vienīgo divpunktu metienu, bet aizmetot garām grozam visus sešus tālmetienus. Tāpat latvieša kontā viena atlēkusī bumba zem groziem, viens bloķēts pretinieku metiens un divas personīgās piezīmes. Bertāns spēli noslēdza ar sliktāko +/- rādītāju komandā -19.

Vašingtonas vienībā rezultatīvākais ar 26 gūtajiem punktiem bija Kentavioss Kaldvels-Poups, bet 14 punktus pievienoja Bredlijs Bīls.

"Toronto" rindās ar  vismaz desmit gūtiem punktiem izcēlās pieci spēlētāji, bet rezultatīvākais ar 31 punktu bija Paskāls Siakams.

Citā svētdienas spēlē Hjūstonas "Rockets" ar 118:108 (28:26, 29:23, 37:36, 24:23) savā laukumā pārspēja Ņūorleānas "Pelicans", tiekot pie sestās uzvaras pēc kārtas.

Uzvarētāju rindās pa 23 punktiem guva Kristians Vūds un Ēriks Gordons, bet Ņūorleānas vienībā ar 40 punktiem izcēlās Brendons Ingrems, bet Jons Valančūns pievienoja 17 punktus un desmit atlēkušās bumbas.

Svētdien pie panākuma tika arī Šarlotas "Hornets", kas viesos ar 130:127 (30:30, 38:31, 31:31, 31:35) pieveica Atlantas "Hawks".

Uzvarētāju rindās sešiem spēlētājiem izdevās pārsniegt desmit gūto punktu robežu, bet rezultatīvākais ar 32 punktiem bija Mailss Bridžess. Tikmēr "Hawks" rindās 31 punkts un 12 izcīnītas atlēkušās bumbas Džona Kolina kontā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi