Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Bertāns trešo spēli pēc kārtas gūst 14 punktus; Hornets piekāpjas Magic basketbolistiem

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns otrdien jau trešo maču pēc kārtas guva 14 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, tomēr viņa pārstāvētā Šarlotas Hornets komanda piedzīvoja kārtējo zaudējumu.

"Hornets" mājās ar rezultātu 89:101 (20:25, 23:20, 23:30, 23:26) piekāpās Orlando "Magic" basketbolistiem, zaudējumu sēriju pagarinot līdz pieciem mačiem.

Bertāns laukumā pavadīja 25 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā realizēja četrus no desmit tālmetieniem un vienīgo divpunktu metienu. Viņa kontā arī izcīnītas sešas atlēkušās bumbas zem groziem, kas ir šīs sezonas rekords, viena rezultatīva piespēle un  +/- rādītājs -10.

Kopš pievienošanās "Hornets" vienībai no Oklahomasitijas "Thunder" pirms nepilna mēneša, Bertāna spēles laiks pieaudzis no vidēji sešām līdz 16 minūtēm, rezultativitāte no 2,9 punktiem līdz vidēji 9,6 punktiem, bet realizēto metienu precizitāte no 38,5% līdz 46%.

Otrdienas mačā "Hornets" rindās rezultatīvākais ar 21 punktu bija Vasilije Mičičs, kuram tas ir NBA karjeras rekords, savukārt pa 18 punktiem katrs guva Brendons Millers un Tre Manns.

"Magic" komandā, kas izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas, 22 punktus guva Paolo Bankero, bet otrs rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Kouls Entonijs.

"Hornets" ar 15 uzvarām 62 spēlē ieņem 13.vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs piektdien, kad  viesos tiksies ar Bertāna bijušo komandu Vašingtonas "Wizards".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi