Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Bertānu piemeklē veselības problēmas Wizards trešajā neveiksmē pēc kārtas

Trešo zaudējumu pēc kārtas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā pirmdien piedzīvoja Vašingtonas Wizards, kas ar 110:116 (18:28, 29:30, 31:30, 32:28) viesos piekāpās Indianas Pacers, bet latvietis Dāvis Bertāns laukumā bija tikai trīs pilnas minūtes un punktus neguva.

Bertāns laukumā pirmajā puslaikā bija trīs minūtes un 22 sekundes, kuru laikā aizmeta garām grozam vienīgo izpildīto tālmetienu. Citos statistikas rādītājos Bertāns neizcēlās, bet spēli noslēdza ar +/- rādītāju -7.

Otrajā spēles daļā "Wizards" latviešu uzbrucējs laukumā vairs nedevās. Tiek ziņots, ka Bertānam maču liedza turpināt vēdera vīruss.

Šis bija "Wizards" ceturtais zaudējums pēdējās piecās spēlēs, kā arī astotā neveiksme pēdējos 12 mačos, kamēr "Pacers" pārtrauca četru zaudējumu sēriju.

Vašingtonas vienībā rezultatīvākais ar 34 gūtajiem punktiem bija Bredlijs Bīls, bet pa 14 punktiem pievienoja Kails Kuzma un Daniels Gafords.

Tikmēr lielisku maču "Pacers" sastāvā aizvadīja lietuvietis Domants Sabonis, kurš guva 30 punktus, izcīnīja desmit atlēkušās bumbas zem groziem, atdeva sešas rezultatīvas piespēles, trīsreiz pārtvēra bumbu un bloķēja vienu pretinieku metienu.

NBA Austrumu konferences kopvērtējumā "Wizards" ar 14 uzvarām 11 mačos noslīdējusi uz piekto vietu, kamēr "Pacers" ar desmit panākumiem 26 spēlēs ir 13.pozīcijā 15 komandu konkurencē.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Merzļikinam un Blue Jackets sagrāve pret Jets

Graujošu zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien piedzīvoja Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins un viņa pārstāvētā Kolumbusas Blue Jackets komanda, kas savā la...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi