Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Biedriņam divas minūtes Jazz zaudējumā čempioniem Heat

Latviešu centrs Andris Biedriņš pēc vairāku spēļu pārtraukuma pirmdien devās laukumā NBA regulārā čempionāta mačā, kurā viņa pārstāvētā līgas pastarīte Jūtas Jazz ar 94:117 viesos piekāpās čempioniem Maiami Heat.

Spēles pirmajā daļā Jazz spēja turēt līdzi Lebronam Džeimsam&Co, vienubrīd iegūstot astoņu punktu pārsvaru un pēc puslaika pat atrodoties vadībā ar 50:47. Mača turpinājumā gan čempioni pārslēdza ātrumus un atrāvās vairs neaizsniedzamā attālumā - 36:21 trešajā ceturtdaļā, 34:23 ceturtajā un izcīnīts pārliecinošs panākums savā laukumā.

Neapturams Heat rindās bija Džeimss, kuram tikai nedaudz pietrūka līdz triple-double - 30 punkti, 9 atlēkušās un 9 rezultatīvas piespēles. Rezultatīvi arī abi pārējie Heat līderi - 27 punkti Dveinam Veidam, bet 20 Krisam Bošam. Tikmēr Jazz neglāba pat Aleka Burka 31 punkts un 7 piespēles, bet 17 punktus iekrāja Deriks Feivorss.

Biedriņš šoreiz laukumā devās pašās mača beigās, nospēlējot divas minūtes un 22 sekundes. Šajā laikā protokolā latvietis izcēlās ar vienu izcīnītu bumbu zem sava groza. Šī bija pirmā Biedriņa došanās laukumā kopš 9.decembra, jo iepriekšējos trīs mačos viņš palika uz rezervistu soliņa.

Šosezon 27 gadus vecais basketbolists devies laukumā sešās cīņās, vidēji 7,4 minūšu laikā gūstot 0,5 punktus un izcīnot 2,8 atlēkušās bumbas. Atgādināsim, ka Biedriņš Jūtā nokļuva šovasar maiņas darījuma rezultātā no Goldensteitas Warriors, kur spēlēja kopš debijas NBA 2004.gadā. Šis ir viņa iespaidīgā līguma pēdējais gads.

Jazz ar sešām uzvarām 27 mačos ir vājākā komanda Rietumu konferencē, bet NBA kopvērtējumā ir pirmspēdējie. Tikmēr pēdējo divu sezonu uzvarētāji Maiami (18-6) ieņem 2.vietu Austrumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tenaks izcīna uzvaru sezonas priekšpēdējā WRC posmā

Igaunijas autosportista Ota Tenaka ekipāža svētdien izcīnīja uzvaru pasaules rallija čempionāta (WRC) 12.posmā - Centrāleiropas rallijā -, pirmspēdējā etapā vēl nekļūstot zināmam kopvērtējuma uzvar...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi