Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Biedriņš muguras savainojuma dēļ nepiedalās Warriors uzvarā pret Spurs

Muguras problēmu dēļ pirmdien laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē nedevās latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņš, bet viņa pārstāvētā Goldensteitas Warriors vienība ar 116:106 (27:28, 27:29, 28:22, 34:27) savā laukumā uzvarēja Sanantonio Spurs komandu.

Iepriekšējās divās spēlēs Biedriņš pēc ilgāka pārtraukuma bija devies laukumā, tomēr šoreiz viņam to liedza muguras lejasdaļas savainojums. Tā nopietnība pašlaik netiek precizēta.

Vēl vienu iespaidīgu sniegumu Warriors komandā nodemonstrēja Stīvens Karijs, kurš guva 35 punktus, bet 23 punkti Kleja Tomsona kontā. Savukārt Spurs labā, komandai iztiekot bez līderiem Tima Dankana un Tonija Pārkera, 25 punktus guva Gerijs Nīls.

Otro maču pēc kārtas potītes savainojuma dēļ izlaida Warriors komandas pamatcentrs austrālietis Endrjū Boguts. Līdz ar to arī šo spēli pamatsastāvā sāka vienības trešais centrs nigērietis Festuss Ezeli, kurš nospēlēja 29 minūtes, tiekot pie astoņiem punktiem un 11 atlēkušajām bumbām.

Kā ziņots, Warriors komanda jau iepriekš bija kvalificējusies izslēgšanas spēlēm. Play-off turnīrā Warriors piedalīsies pirmoreiz kopš 2007.gada un tikai trešo reizi 19 gadu laikā.

Iepriekšējo reizi, kad Warriors piedalījās NBA izslēgšanas spēlēs, tā pirmajā kārtā sagādāja vienu no lielākajiem pārsteigumiem līgas vēsturē, pieveicot Dalasas Mavericks, bet pirms tam viņi play-off cīņās nebija piedalījušies kopš 1994.gada.

NBA Rietumu konferences kopvērtējumā Warriors ar 46 uzvarām 81 mačā saglabā sesto vietu, bet Spurs komanda ar 58 panākumiem atrodas otrajā pozīcijā.

Ja šodien noslēgtos regulārais čempionāts, Warriors Rietumu konferences ceturtdaļfinālā sacenstos ar Denveras Nuggets komandu, kas pašlaik atrodas trešajā vietā. Līdz regulārā čempionāta beigām Warriors atlicis aizvadīt vēl tikai vienu spēli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi