Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

BK Ventspils pieteikušies ULEB Eirolīgas kvalifikācijai

Basketbola klubs Ventspils ir nolēmis pieteikties ULEB Eiropas kvalifikācijas sacensībām. Pēc pieteikuma izvērtēšanas Eirolīgas administrācija sniegs atbildi par to, vai BK Ventspils varēs piedalīties kvalifikācijas sascensībām, pirmdien pavēstīja klubā.Par iespēju startēt Eirolīgā cīnīsies astoņas komandas – Trevīzo „Benetton”, Berlīnes „Alba”, Atēnu „Maroussi”, Mariupoles „Azovmash”, divas Franču komandas „Orleainaise” un „Le Mans”, kā arī Beļģu „Cherlaroi”.

Izspēle notiks pēc izslēgšanas turnīra sistēmas – komandas tiks izlozētas četros pāros, aizvadīs vienu spēli savā laukumā un vienu, uzvarētāji tiks nākamajā kārtā. Otrās kārtas uzvarētāji iekļūs Eirolīgā, savukārt atlikušās komandas automātiski startēs ULEB kausā (Eurocup) pamatturnīrā.Eirolīgas kvalifikācijas kārtu izloze notiks 8.jūlijā Barselonā.Jau zināms, ka spēles nevarēs notikt OC „Ventspils” basketbola hallē, jo arēnā, kur norisinās Eirolīgas spēles nepieciešamas vismaz 5000 skatītāju sēdvietas. Visticamāk, ka BK „Ventspils” savas mājas spēles aizvadīs arēnā „Rīga”.BK Ventspils galvenais treneris Agris Galvanovskis: „Šāda iespēja ir ļoti labs variants, esam pirmā Latvijas komanda, kam ir dots tāds gods! Eirolīgas turnīrs, protams, ir ļoti prestižs. Mūsu spēlētājiem tā būs ļoti liela pieredze, kas noteikti veicinās spēlētāju izaugsmi. Apzināmies, ka konkurēt ar tādām augsta līmeņa komandām būs grūti, jo saglabāsim savu gados jaunu latvisko sastāvu, iespējams, ka pieaicināsim kādu vienu viesspēlētāju. Neskatoties uz to mēģināsim sasniegt augstākos mērķus! Daļa komandas treniņu procesu sāks 7.jūlijā kopā ar augstskolas basketbolistiem, bet basketbola klubs sāks trenēties pēc 20 jūlija. Augusta sākumā komanda, cerams, būs nokomplektēta.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Morozs: Bijām ļoti labi sagatavojušies

Latvijas futbola klubs RFS UEFA Eiropas līgas mačam ar Frankfurtes Eintracht bija ļoti labi sagatavojies, atzina rīdzinieku galvenais treneris Viktors Morozs.

Miris bijušais Marokas izlases futbolists Barada

Bijušais Marokas vīriešu futbola izlases spēlētājs Abdelazizs Barada miris 35 gadu vecumā, ceturtdien pavēstīja viņa karjeras laikā pārstāvēti Francijas klubi Marseļas "Olympique...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi