Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Butauts: Spēles gaitu centāmies lauzt ar pārlieku individuālām darbībām

Latvijas čempionvienība basketbolā _VEF Rīga _cīņas gaitu Eiropas kausa izcīņas spēlē pret Krievijas komandu Ļubercu Triumf centusies lauzt ar pārlieku individuālām darbībām, uzskata vienības galvenais treneris Ramūns Butauts.

Kā ziņots, VEF Rīga Eiropas kausa izcīņas turnīra apakšgrupu sacensību ceturtās kārtas mačā izbraukumā trešdien ar rezultātu 77:82 (22:18, 12:23, 24:18, 19:23) zaudēja Triumf komandai, turnīrā ciešot trešo neveiksmi pēc kārtas.

"Šodien Triumf komanda laukumā izskatījās labāka. Tas attiecas gan cīņu par atlēkušajām bumbām, gan spēli zem groza, gan sniegumu aizsardzībā," Butauta teikto citē Triumf oficiālā mājaslapa internetā.

Šī spēle VEF Rīga komandai bija ļoti svarīga no turnīra tabulas viedokļa. Uzvaras gadījumā Latvijas klubs būtu ievērojami palielinājis savas izredzes kvalificēties turnīra nākamajai kārtai, tomēr piedzīvotais zaudējums cerības izkļūt no grupas krasi samazinājis.

"Jau pašā spēles sākumā zaudējām iniciatīvu. Pēc tam vairākas reizes izdevās pretinieku panākt, tomēr noturēt pārsvaru mums nekādi neizdevās," piebilst Butauts. "Domāju, ka mūsu zaudējuma galvenie iemesli ir sava groza zaudēšana spēles izskaņā un cenšanās lauzt cīņas gaitu ar pārlieku individuālām darbībām."

Lai cerētu uz iekļūšanu nākamajā kārtā, VEF Rīga jāizcīna uzvaras abās atlikušajās turnīra spēlēs pret Vācijas komandu Artland Dragons no Kvakenbrikas un Lemānas Sarthe Basket vienību no Francijas.

Triumf komandas galvenais treneris Vasīlijs Karasevs atzina, ka pēc divām iepriekšējām savstarpējām abu vienību spēlēm šosezon viņš zinājis, ko gaidīt no Latvijas kluba.

"Saspringtā grafika dēļ mums nebija iespējams speciāli šim mačam izdomāt kaut ko jaunu, taču spēle, kā jau to gaidījām, sanāca sarežģīta," citēts Karasevs, kura vadītā vienība nodrošinājusi vietu turnīra nākamajā kārtā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi