Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Čempioni Maiami Heat jauno NBA sezonu sāk ar panākumu Čikāgā

Ar uzvaru izbraukumā otrdien jauno nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) sezonu sāka pēdējo divu gadu čempioni Maiami Heat, viesos ar 107:95 uzveicot Čikāgas Bulls. Pie uzvarām sezonas pirmajos mačos tika arī Losandželosas Lakers un Indianas Pacers komandas.

Heat uzvarai izbraukumā kārtīgu pamatu ielika jau 2.ceturtdaļā, kuru uzvarēja ar 37:18, bet pēc pirmā puslaika bija ieguvuši jau 21 punkta pārsvaru (54:33). Nekas nemainījās arī turpmākajā spēles laikā, vienubrīd Heat esot vadībā pat ar +25. Pārliecinošu uzvaru ar 107:95 svinēja Maiami, kuru labā vismaz 11 punktus guva septiņi basketbolisti. Visvairāk (17) komandas līderim Lebronam Džeimsam, kuram arī astoņas rezultatīvas piespēles. Bulls neglāba pat spēka uzbrucēja Karlosa Būzera 31 punkts, tikmēr pirmo maču kopš aizpagājušās sezonas aizvadījušais aizsargs Deriks Rouzs atzīmējās ar 12 punktiem.

Losandželosas klubu duelī Lakers bez arvien saainojumu ārstējošā Kobes Braienta ierindā ar 116:103 uzveica Clippers. Spēles gaitā pārmaiņus vadībā bija abas komandas - ja pirms pēdējās ceturtdaļas vēl priekšā bija Clippers (79:75), atlikušajās 12 minūtēs Lakers pretinieku grozā sabēra 41 punktu un uzvarēja. Rezultatīvākais ar 22 punktiem (12 pēdējā ceturtdaļā) Lakers bija aizsargs Ksavjērs Henrijs, vēl 16 punkti Džordanam Farmaram, bet Po Gazols atzīmējās ar 15 punktiem un 13 izcīnītām bumbām zem groziem.

Vēl vienā mačā Indianas Pacers savā laukumā ar 97:87 uzveica Orlando Magic. Uzvarētājiem 24 punktus guva Pols Džordžs.

Naktī uz ceturtdienu pēc Latvijas laika sezonu sāks Andra Biedriņa pārstāvētā Jūtas Jazz komanda, kurai basketbola apskatnieki paredz vienu no sliktākajām sezonām kluba vēsturē. Jazz savā laukumā uzņems vienu no spēcīgākajiem klubiem Oklahomsitijas Thunder ar Kevinu Durantu priekšgalā. Biedriņš gan laukumā varētu arī nedoties, jo pirmdienas treniņā sastiepis potīti.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tenaks izcīna uzvaru sezonas priekšpēdējā WRC posmā

Igaunijas autosportista Ota Tenaka ekipāža svētdien izcīnīja uzvaru pasaules rallija čempionāta (WRC) 12.posmā - Centrāleiropas rallijā -, pirmspēdējā etapā vēl nekļūstot zināmam kopvērtējuma uzvar...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi