Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Džeimss un Vestbrūks atzīti par NBA nedēļas labākajiem spēlētājiem

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem pirmdien nosaukti Maiami Heat vienības līderis Lebrons Džeimss un Oklahomsitijas Thunder spēlētājs Rasels Vestbrūks. 

Džeimss, kurš kļuvis par labāko spēlētāju Austrumu konferencē, palīdzēja pašreizējai līgas čempionvienībai Heat nedēļas laikā izcīnīt četras uzvaras tikpat mačos. Šajās cīņās viņš vidēji guva 31,3 punktus, kas bija otrais labākais rādītājs visā līgā, izcīnīja 6,5 atlēkušās bumbas un veica 5,8 rezultatīvas piespēles komandas biedriem. Tāpat spēlētājs sasniedza lielisku kopējo metienu precizitāti no spēles - 73,8 procenti, kas arī bija otrais labākais sniegums visā NBA. 

Džeimss pašlaik aizvadījis jau piecas spēlēs, kurās guvis 30 un vairāk punktus, kā arī sasniedzis vismaz 60 procentu metienu precizitāti. Tas ir atkārtots līgas rekords. 

Visiespaidīgāko sniegumu Džeimss demonstrēja 4.februāra cīņā ar Šarlotes Bobcats, kad guva 31 punktu, izcīnīja astoņas bumbas zem groziem un veica astoņas rezultatīvas piespēles. 

Savukārt Vestbrūks aizvadītajā nedēļā sekmēja Thunder vienības panākumus visās četrās cīņās. Šajās spēlēs basketbolists vidēji guva 21,8 punktus, veica sešas rezultatīvas piespēles, pārtvēra 3,3 pretinieku piespēles un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas. Oklahosmsitijas komanda visas spēlēs uzvarēja ar 20 vai vairāk punktu pārsvaru. 

4.februāra cīņā pret Dalasas Mavericks Vestbrūks guva 24 punktus un izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles partneriem, kā arī pārtvēra trīs pretinieku vienības spēlētāju piespēles un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi