Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Embīds gūst 50 punktus 76ers uzvarā; Jokičam 49 punkti Nuggets panākumā

Centra spēlētāji Džoels Embīds un Nikola Jokičs trešdien aizvadīja rezultatīvus mačus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā un kaldināja savu komandu uzvaras.

Embīds guva 50 punktus, kamēr Filadelfijas "76ers" mājās uzvarēja Orlando "Magic" ar rezultātu 123:110 (25:21, 22:36, 47:23, 29:30).

Embīdam karjeras rekorda atkārtošanai pietika ar laukumā pavadītām 27 minūtēm, bet ceturtajā ceturtdaļā viņš spēlēja nieka 58 sekundes. Viņš arī izcīnīja 12 atlēkušās bumbas un bloķēja trīs metienus.

Tobiass Heriss piebalsoja ar 21 punktu.

Līgas pastarītes "Magic" rindās Mohameds Bamba guva 32 punktus un realizēja septiņus tālmetienus, labodams karjeras rekordus.

Tikmēr Jokičs guva 49 punktus, kamēr Denveras "Nuggets" mājās ar rezultātu 130:128 (29:25, 18:34, 34:22, 33:33, 16:14) pagarinājumā pieveica Losandželosas "Clippers".

 

Serbu basketbolists arī izcīnīja 14 atlēkušās bumbas un atdeva desmit rezultatīvas piespēles, trešajā mačā pēc kārtas un desmito reizi sezonā nopelnot "triple-double". Tuvu divciparu skaitļiem trīs statistikas rādītājos bija arī Monte Moriss, kurš guva 19 punktus, izcīnīja deviņas bumbas zem groziem un izdalīja deviņas rezultatīvas piespēles.

"Clippers" komandā karjeras rezultatīvāko spēli aizvadīja Ivica Zubacs, kurš guva 32 punktus un izcīnīja desmit bumbas zem groziem. Redžijs Džeksons guva 28 punktus un atdeva 12 rezultatīvas piespēles.

Pēc sporta statistikas kompānijas "Elias Sports Bureau" aplēsēm pēdējā reize, kad divu pretējo komandu centra spēlētāji vienā mačā kopā guva vismaz 80 punktus, bija 1974.gada februārī. Trešdien tādi bija pat divi mači, šo robežu sasniedzot Embīdam un Bambam (82) un Jokičam un Zubacam (81).

NBA komandas šosezon regulārajā čempionātā aizvadīs 82 spēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi