Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Favorītes Bucks un Clippers viesos uzvar NBA grandu dueļos

Jaunās NBA sezonas favorītes Losandželosas Clippers un Milvoki Bucks ceturtdien svinēja uzvaras regulārā turnīra mačos viesos, kur tikās ar divām citām ļoti spēcīgām komandām.

Clippers, kurai basketbola eksperti un bukmeikeri piedēvē lielākās izredzes triumfēt čempionātā, izbraukumā ar 141:122 sabojāja Goldensteitas Warriors jaunās mājas arēnas atklāšanas svinības, tiekot pie otrās uzvaras tikpat mačos.

Viesi neļāva Warriors basketbolistiem ne reizes pabūt vadībā, paši spēles gaitā sasniedzot pat 31 punkta pārsvaru. Pēc puslaika Clippers bija priekšā ar 65:54, tomēr nākamajās 12 minūtēs prata gūt 46 (!) punktus, palielinot pārsvaru līdz +24. Pēdējo ceturtdaļu komandas aizvadīja līdzīgi, daudz spēlējot rezervistiem.

Losandželosas komandā 22 punktus iemeta Lū Viljamss, 21 Kavai Lenardam, bet 20 Patrikam Patersonam. Goldensteitai 23 punkti komandas līdera Stefana Karija rēķinā. 

Kā zināms, abas komandas piedzīvojušas lielas pārmaiņas, Clippers piesaistot pērnās sezonas čempionu Lenardu un Polu Džordžu, kurš gan pagaidām nav izgājis laukumā. Tikmēr Warriors šķīrusies no Kevina Duranta, bet Klejs Tompsons smagas traumas dēļ nespēlēs visu sezonu. Viņa potenciālais aizvietotājs D'Andželo Rasels pirmajā spēlē jaunajā komandā guva 20 punktus un atdeva astoņas piespēles.

Tikmēr Hjūstonā vietējie Rockets vēl divu NBA milžu cīņā ar 111:117 piekāpās neapšaubāmajai Austrumu konferences favorītei Milvoki Bucks. Praktiski visu spēli vadībā bija Rockets, sasniedzot pat 16 punktu pārsvaru, tomēr pēdējās minūtēs Bucks pārņēma iniciatīvu un uzvarēja maču. Abām komandām šī bija pirmā spēle šosezon.

Uzvarētājiem ar triple-double izcēlās grieķis Jannis Adetokunbo, kuram 30 punkti, 13 atlēkušās un 11 piespēles 28 minūšu laikā. Vēl seši citi Bucks basketbolisti pievienoja 10-14 punktus.

 

Tikmēr Rockets rezultatīvākais ar 24 punktiem un 16 bumbām zem groziem bija Rasels Vestbrūks, bet 19 pievienoja Džeimss Hārdens, kurš spēja realizēt tikai divus no 13 metieniem no spēles, bija trāpīja visus 14 soda metienus.

Arī trešajā spēlē ceturtdien uzvaru svinēja viesi, Atlantas Hawks basketbolistiem Detroitā ar 117:100 apspēlējot Pistons. Mājinieki vadībā izvirzījās uz dažām minūtēm otrā puslaika sākumā, tomēr nespēja apstādināt Hawks līderi Tre Jangu, kuram 38 punkti un deviņas piespēles. Detroitai 27 punktus iemeta Deriks Rouzs, bet 21 punktu un 12 atlēkušās pievienoja Andrē Dramonds.

Piektdien Rodions Kurucs un Bruklinas Nets Ņujorkas derbijā uzņems Knicks, bet Kristaps Porziņģis un Dalasas Mavericks viesosies Ņūorleānā pie Pelicans, cenšoties tikt pie otrās uzvaras sezonā. Savukārt Dāvis Bertāns un Vašingtonas Wizards spēlēs Oklahomasitijā, kur tiksies ar Thunder. Abas komandas šo sezonu sākušas ar neveiksmi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi