Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Filadelfijas 76'ers nonāk neveiksmes attālumā no NBA antirekorda

Savu 25.zaudējumu pēc kārtas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlēs pirmdien piedzīvoja Filadelfijas "76ers" vienība, nokļūstot vairs tikai vienas neveiksmes attālumā no līgas antirekorda atkārtošanas."76ers" basketbolisti pirmdien regulārā čempionāta mačā ar 91:113 (24:31, 20:29, 24:29, 23:24) pārliecinoši piekāpās līgas līderei Sanantonio "Spurs", bet antirekordu var atkārtot ceturtdien, kad viesosies pie Hjūstonas "Rockets".

"Jutos it kā viņi skrietu ar 100 jūdzes stundā lielu ātrumu," izteicās "76ers" spēlētājs Tadeuss Jangs. "Viņi labi kustējās un saspēlējās, bet tā ir pazīme komandai, kas bijusi kopā pāris gadus un vienmēr ir pretendente uz čempionu titulu."Šajā mačā Jangs un Maikls Kārters-Viljamss guva pa 17 punktiem.Tikmēr "Spurs" komanda izcīnīja uzvaru 14.mačā pēc kārtas, kas ir garākā panākumu sērijā līgā šosezon. Uzvarētājiem ar 22 punktiem izcēlās Ostins Dejs.Izšķirošo pārsvaru šoreiz "Spurs" ieguva otrajā ceturtdaļā, kad guva pirmos 15 punktus. Pēc pirmajām 12 minūtēm tā bija priekšā tikai ar 31:24."76ers" vienības nākamā pretiniece "Rockets" šosezon spēlēs savā laukumā piedzīvojusi vien septiņus zaudējumus."76ers" līdz šim pēdējo reizi pie uzvaras tika 29.janvārī, kad pieveica Bostonas "Celtics" klubu. Toreiz uzvaru nesošo metienu pēdējā duelī realizēja Evans Tērners, kurš šobrīd jau pārstāv Indiānas "Pacers" komandu.Visas līgas antirekords pagaidām pieder Klīvlendas "Cavaliers" komandai, kas 2010./2011.gadā cieta neveiksmi 26 mačos pēc kārtas.Šosezon "76ers" 71 spēlē izdevies tikt tikai pie 15 uzvarām, kas Austrumu konferences kopvērtējumā to ierindo priekšpēdējā, 14.vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tenaks izcīna uzvaru sezonas priekšpēdējā WRC posmā

Igaunijas autosportista Ota Tenaka ekipāža svētdien izcīnīja uzvaru pasaules rallija čempionāta (WRC) 12.posmā - Centrāleiropas rallijā -, pirmspēdējā etapā vēl nekļūstot zināmam kopvērtējuma uzvar...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi