Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Porziņģis satiek mazo zēnu, kurš raudāja latvieša drafta dienā

Atceroties dienu, kad 2015.gada NBA draftā ar 4.numuru Kristapu Porziņģi izvēlējās Ņujorkas Knicks, atmiņā ataust arī atsevišķu ņujorkiešu līdzjutēju svilpšana, ūjināšana un pat asaras. Mediju uzmanību īpaši piesaistīja kāds tēvs ar savu mazo dēlu - kamēr tētis attieksmi pauda ar žestiem un ūjināšanu, puika uzņēma pašbildi, kurā redzams raudot. Tik ļoti viņi bija vīlušies faktā, ka iemīļotā komanda draftā izvēlējusies garo, tievo latvieti, nevis kādu citu basketbolistu. 

Nedaudz vairāk kā pusgadu vēlāk viss ir mainījies: Kristaps ir viens no Knicks līderiem un savā debijas sezonā jau sen apklusinājis visus skeptiķus. Ar vidēji 13.6 gūtiem punktiem mačā viņš ir otrs rezultatīvākais komandā, bet astoņās atlēkušās bumbas un divi bloki spēlē ir labākie rādītāji Knicks rindās. Tikmēr Knicks, vēl nesasniedzot pat sezonas ekvatoru, jau uzvarējuši vairāk spēļu kā pērn (17), šobrīd ar 19 uzvarām 39 spēlēs ieņemot 10.vietu Austrumu konferencē. 

Pirms svētdienas spēles ar Bucks, kurā Porziņģis guva 15 punktus, tostarp ar ļoti tālu trīspunktnieku un diviem efektīgiem dankiem, kā arī piecas reizes bloķēja pretiniekus, zēns Kristapu uzmeklēja - nu viņš ir viens no lielākajiem Kristapa faniem, turklāt ticis arī pie viņa krekla ar 6.numuru. Zēns izmantojis iespēju nofotografēties arī kopā ar abiem Kristapa brāļiem - Jāni un Mārtiņu. Mārtiņš jau iepriekš intervijā raidījumam Overtime stāstīja, ka Porziņģu ģimeni tribīnēs uzmeklējis arī zēna tēvs, kurš atvainojies par savu uzvedību draftā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi