Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Grieķis Antetokoumpo ar 34 punktiem kaldina Bucks uzvaru pār čempioni Cavaliers

Grieķijas basketbolists Džanis Antetokoumpo otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva 34 punktus pār pērnās sezonas čempioni Klīvlendas Cavaliers, kaldinot Milvoki Bucks uzvaru, kamēr Losandželosas Clippers pēc veiksmīgā sezonas sākuma cietusi trešo zaudējumu pēc kārtas

Bucks savā laukumā svinēja uzvaru ar rezultātu 118:101 (30:32, 28:22, 34:20, 26:27), pārtraucot pretinieku četru uzvaru sēriju.

Pašlaik 21 gadu vecais Antetokoumpo šajā spēlē guva 34 punktus, savāca 12 atlēkušās bumbas un atdeva piecas rezultatīvas piespēles. Tikmēr Cavaliers rindās ar 22 punktiem un septiņām kļūdām izcēlās Lebrons Džeimss.

"Pārvietojām bumbu un nepārtraucām to darīt. Mūsu temps bija labs, savācām atlēkušās bumbas un pārvirzījām tās uzbrukumā," pēc cīņas teica Antetokoumpo.

Savukārt Džeimss minēja, ka Klīvlendas basketbolisti spēlējuši pavirši. "Nedaudz palaidāmies aizsardzībā. Viņi kāpināja tempu, bet mēs nevarējām apturēt," secināja Džeimss.

Tikmēr Clippers viesos ar 122:127 (28:24, 37:29, 21:20, 21:34, 11:11, 4:9) otrajā pagarinājumā piekāpās Bruklinas Nets komandai.

Uzvarētājiem ar 38 punktiem un 14 bumbām zem groziem izcēlās Šons Kilpetriks. Tikmēr Clippers vienībā 26 punkti, desmit atlēkušās bumbas un 13 rezultatīvas piespēles Krisa Pola kontā.

Jau vēstījām, ka latviešu basketbolists Dāvis Bertāns otrdien tikai vienu reizi devās laukumā NBA regulārā čempionāta mačā, kamēr viņa pārstāvētā Sanantonio Spurs vienība savā laukumā ar 83:95 (20:16, 23:29, 21:30, 19:20) piekāpās Orlando Magic komandai.

Līdz ar to ir pārtrūkusi Spurs komandas deviņu uzvaru sērija. Sanantonio vienības basketbolisti zaudējumu nebija piedzīvojuši kopš 10.novembra.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja sešas minūtes un vienu sekundi, kuru laikā punktus neguva. Latvieša vienīgais izpildītais metiens, kas bija aiz tālmetienu līnijas, bija neprecīzs, bet viņš izcēlās ar vienu bloķētu metienu un vienu piezīmi.

Spurs rindās rezultatīvākais ar 21 punktu bija Kavai Lenards, kamēr 16 punktus pievienoja Lemarkuss Oldridžs. Savukārt Magic komandā 18 punktus iemeta Seržs Ibaka.

Ar 16 uzvarām 18 spēlēs Rietumu konferences un visas līgas līdere ir Goldensteitas Warriors, kamēr Spurs ar 14 uzvarām ir otrā Rietumos. Tikmēr Austrumu konferencē vadībā ar 13 uzvarām 16 mačos ir Cavaliers, bet Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks ar astoņām uzvarām 17 cīņās ir desmitā.

Trešdien Spurs viesosies pie Dalasas Mavericks, bet Knicks Minesotā aizvadīs maču ar vietējo Timberwolves.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi