Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Laksai pieci tālmetieni un 20 punkti, Vītolai 18 punkti uzvarētos Itālijas A sērijas mačos

Latvijas basketboliste Kitija Laksa svētdien Itālijas A sērijas mačā izcēlās ar 20 gūtajiem punktiem, kamēr viņas pārstāvētā Boloņas Virtus Segafredo izcīnīja uzvaru, bet citā mačā Kristīnes Vītolas 18 punkti palīdzēja Raguzas Passalacqua tikt pie panākuma.

Boloņas komanda savā laukumā ar rezultātu 92:58 (26:17, 19:14, 28:12, 19:15) sagrāva Sesto Sandžovanni "Allianz Geas".

Laksa laukumā bija 19 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā, realizējot divus no četriem divu punktu metieniem un piecus no sešiem tālmetieniem, guva 20 punktus un kļuva par rezultatīvāko spēlētāju uzvarētāju rindās. Viņa arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, pa reizei pieļāva kļūdu un pārtvēra piespēli, tika pie divām piezīmēm, izprovocēja trīs piezīmes un noslēdza maču ar +/- rādītāju +21.

Vēl 16 punktus "Virtus Segafredo" labā guva Ivana Dojkiča, kamēr "Allianz Geas" vienībā Tinara Mūra sakrāja 20 punktus un desmit atlēkušās bumbas, tiekot pie "double-double".

Tikmēr Vītolas "Passalacqua" viesos ar rezultātu 85:82 (31:14, 26:19, 15:21, 13:28) uzvarēja "Crema" vienību.

Vītola laukumā pavadīja 22 minūtes un 45 sekundes, kuru laikā realizēja septiņus no 15 divu punktu metieniem un četrus soda metienus, kā arī izcīnīja četras atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu piespēli, pieļāva vienu kļūdu, sakrāja trīs piezīmes, izprovocēja trīs sodus un sakrāja +/- rādītāju +3.

Vēl 18 punktus Raguzas komandas labā guva Nikole Romeo. "Crema" rindās rezultatīvākā ar 27 gūtajiem punktiem bija Anastasija Konte.

Vēl Lauras Melderes Venēcijas "Umana Reyer" izbraukumā ar rezultātu 79:67 (22:11, 22:17, 18:23, 17:16) guva panākumu pār Lukas "Gesam Gas e Luce Le Mura".

Meldere spēlēja precīzi desmit minūtes un vienu reizi meta garām grozam, pa reizei izcīnīja atlēkušo bumbu, rezultatīvi piespēlēja, pazaudēja bumbu un pārtvēra piespēli, divas reizes pārkāpa noteikumus, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +8.

Venēcijas vienība uzvarējusi visās septiņās spēlēs un turnīra tabulā atrodas otrajā vietā, par vienu pozīciju zemāk ir Boloņas vienība ar sešām uzvarām tikpat mačos, kamēr Raguzas komandas ar trīs panākumiem un četrām neveiksmēm ieņem astoto vietu 14 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā par čempionēm kļuva Skio "Famila" basketbolistes, kuras finālsērijā līdz trim uzvarām ar 3-1 pārspēja Boloņas "Virtus Segafredo".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi