Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Liepājas lauvām sāpīgs zaudējums Tartu

Devīto neveiksmi Baltijas Basketbola līgas regulārās sezonas spēlē piedzīvojuši _Liepājas lauvu _basketbolisti, izbraukuma spēlē Igaunijā ar 81:82 piekāpjoties Tartu Universitātes komandai. Debijas spēli liepājnieku rindās aizvadīja Džavans Beilijs.

Spēli Liepājas lauvas uzsāka ļoti vāji, ļaujot pretiniekam atrauties līdz 14 punktiem, bet ceturtdaļā ielaist 34 punktus, zaudējot to ar 34:22. Otrajā spēles ceturksnī liepājnieki laukumā devās ar jaunu sparu, kam nebija gatavi Tartu basketbolisti. Punktu pa punktam viesi spēja pievilkt un puslaika pārtraukumā devās iedzinējos vairs tikai ar 46:50.

Pēc pārtraukuma Liepājas basketbolisti turpināja otrajā ceturtdaļā iesākto: pēc Arta Ates pieciem punktiem pēc kārtas lielāko pārsvaru spēlē pirmo reizi pārņēma viesi - 67:64. Trešo ceturtdaļu Agra Galvanovska vadītā vienība noslēdza ar 67:65. Pēdējās desmit minūtēs abas komandas apmainījās ar sekmīgiem metieniem, vairākas reizes mainot vadības grožus. Četras minūtes līdz spēles beigām rezultāts neizšķirts 76:76. Saspringtā mača izskaņā veiksmīgāki izrādījās Tartu basketbolisti, svinot uzvaru ar 82:81.

Liepājas komandas sastāvā rezultatīvākais ar 21 gūtu punktu bija Džošua Mejo, 18 punkti Mārtiņam Kravčenko, bet komandas jaunpienācējam Džavanam Beilijam 12 punkti un 16 atlēkušās bumbas. Uzvarētājiem ar 22 punktiem izcēlās Mareks Doroņins, 18 un 17 punkti attiecīgi Reinam Veidemanam, Stenam un Timu Sokam.

Liepājas lauvām šī sezona BBL nav izdevusies, jo 11 aizvadītajās spēlēs izcīnītas tikai divas uzvaras, turnīra tabulā ierindojoties 10. vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi