Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Marejs ar pēdējās sekundes metienu nodrošina Nuggets otro uzvaru sērijā ar Lakers

Ar precīzu metienu pēdējā sekundē pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu pirmās kārtas otrajā mačā izcēlās Denveras Nuggets aizsargs Džamals Marejs, nodrošinot savai komandai uzvaru ar 101:99 (24:28, 20:31, 25:20, 32:20) pār Losandželosas Lakers.

Iepriekšējās sezonas čempionvienība "Nuggets" pēc diviem mačiem savā laukumā tagad sērijā lz četrām uzvarām ir vadībā ar 2-0.

Spēles lielāko daļu vadībā atradās "Lakers", kuru pārsvars trešajā ceturtdaļā sasniedza pat 20 punktus, tomēr noturēt to viesi nespēja. Kad līdz pamatlaika beigām bija atlikušas 30 sekundes, Marejs panāca 99:99, bet pēdējā sekundē raidīja bumbu grozā vēlreiz, nodrošinot uzvaru mačā un 2-0 sērijā.

Nākamās divas sērijas spēles notiks "Lakers" laukumā - ceturtdien un sestdien.

Ar "triple double" uzvarētāju rindās pirmdien izcēlās Nikola Jokičs, kura kontā 27 punkti, 20 atlēkušās bumbas un desmit rezultatīvas piespēles, 22 punktus guva Maikls Porters jaunākais, bet Marejs maču noslēdza ar 20 punktiem.

"Lakers" no zaudējuma neglāba Entonija Deivisa 32+11 un Lebrona Džeimsa 26 punkti, astoņas bumbas zem groziem un12 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Austrumu konferences ceturtdaļfinālā pie otrajām uzvarām divās spēlēs tika Ņujorkas "Knicks" un Klīvlendas "Cavaliers" vienības.

Ņujorkieši savā laukumā otrajā mačā104:101 (18:25, 31:28, 30:21, 25:27) pieveica Filadelfijas "76ers", bet "Cavaliers" mājās ar 96:86 (30:18, 28:26, 22:21, 16:21) pārspēja Orlando "Magic" komandu.

"Knicks" rindās Džeilens Bransons guva 24 punktus, Džošs Hārts izcēlās ar 21+11, bet Donte Divinčenzo, kurš ar tālmetienu 13 sekundes pirms finālsvilpes panāca beigu rezultātu, atzīmējās ar 19 punktiem.

"76ers" komandā Tairīss Maksijs guva 35 punktus, atdeva desmit rezultatīvas piespēles un izcīnīja deviņas bumbas zem groziem, bet Džoels Embīds šoreiz sakrāja 34+10 un sešas rezultatīvas piespēles.

Sērijas trešā spēle ceturtdien norisināsies Filadelfijā.

Tikmēr "Cavaliers" panākumā pret "Magic" rezultatīvākais mājinieku sastāvā ar 23 punktiem bija Donovams Mičels, Evans Moblijs sakrāja 17 punktus, bet Džarets Allens pievienoja 16 punktus un izcīnīja 20 atlēkušās bumbas zem groziem.

"Magic" vienībā Paolo Bankero guva 21 punktu, bet Franca Vāgnera rēķinā 18 punkti.

Sērijas nākamās divas spēles notiks Orlando. Mači tiks aizvadīti ceturtdien un sestdien.

Iepriekšējā sezonā finālsērijā Denveras "Nuggets" ar 4-1 uzvarēja Maiami "Heat" un pirmo reizi vēsturē izcīnīja NBA čempiontitulu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi