Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Mejeris iekļauts Vienotās līgas nedēļas labāko spēlētāju pieciniekā

Latvijas basketbolists Mareks Mejeris pirmdien Vienotās līgas spēlē Permas Parma rindās guva 18 punktus, kas palīdzēja viņam tikt iekļautam līgas 5. un 6.decembrī aizvadīto maču labāko spēlētāju pieciniekā.

Jau ziņots, ka Latvijas basketbolists pirmdien Vienotās līgas mačā izcēlās ar 18 punktiem un palīdzēja Permas vienībai izcīnīt uzvaru pār Zelona Guras "Zastal Enea", pārspējot pretiniekus ar rezultātu 83:72 (22:11, 20:16, 27:20, 14:25).

Mejeris laukumā pavadīja 27 minūtes un 30 sekundes, kuru laikā gūtajiem punktiem pievienoja arī septiņas atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles un bloķēja trīs pretinieku metienus. Latvijas basketbolists arī sakrāja efektivitātes koeficientu 31, kas bija pārliecinoši lielākais starp aizvadīto maču pieciem labākajiem spēlētājiem.

Labāko pieciniekā iekļauts arī Maskavas CSKA spēlētājs Aleksejs Šveds, kurš izcēlās ar 17 punktiem, gūstot piecus no astoņiem tālmetieniem, trīs atlēkušajām bumbām un septiņām rezultatīvām piespēlēm. Tāpat starp labākajiem ir arī Saratovas "Avtodor" spēlētājs Kennijs Šerī, kurš ar 22 punktiem, četrām atlēkušajām bumbām, trīs rezultatīvām piespēlēm un trīs pārtvertām bumbām kaldināja "Avtodor" uzvaru pār Rolanda Freimaņa pārstāvēto "Ņižņij Novgorod".

Līdz ar jau minētajiem spēlētājiem par vienu no labākajiem nosaukts arī Sanktpēterburgas "Zeņit" basketboliusts Mateušs Poņitka, kurš aizvadītajā spēlē guva 13 punktus, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, pārtvēra četras piespēles un atdeva sešas rezultatīvas piespēles. Labāko piecinieku noslēdz Kazaņas "Unics" spēlētājs Džerels Brentlijs, kurš izcēlās ar 13 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un trīs pārtvertām piespēlēm. 

Mejera pārstāvētā "Parma" ir uzvarējusi trijās no sešām spēlēm un turnīra tabulā ieņem septīto vietu.

Šosezon pamatturnīrā startē 12 komandas, kas ir par vienu mazāk nekā pagājušajā gadā. Astoņas pārstāv Krieviju, iztrūkstot krīzes skartajai Maskavas apgabala "Himki" komandai, bet pa vienai vienībai ir no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Trešo sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2020./2021.gada līgas sezona beidzās ar Maskavas CSKA vienības uzvaru finālsērijā ar 3-0 pār Kazaņas "Uniks".

Kopš 2011./2012.gada sezonas CSKA Vienotajā līgā ne reizi nav zaudējusi čempiones godu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi