Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

NBA: Warriors ar uzvaru sāk Rietumu finālu

Ar uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu Rietumu konferences finālu otrdien iesāka Goldensteitas Warriors basketbolisti, kuri savā laukumā ar 110:106 (24:31, 34:24, 26:24, 26:27) pārspēja Hjūstonas Rockets vienību.Līdz ar panākumu, sērijā līdz četrām uzvarām ar 1-0 vadībā ir _Warriors.

_Cīņu abas komandas iesāka līdzīgi, tomēr pirmās ceturtdaļas galotnē pārāki bija viesi, kas ceturksni noslēdza ar septiņu punktu pārsvaru (31:24). Otrā spēles nogriežņa sākumā Rockets izdevās panākt jau 16 punktu pārsvaru (49:33), taču mājinieki atguvās un pirmo puslaiku noslēdza ar 58:55 savā labā.Kad līdz pamatlaika beigām bija atlikušas piecas ar pusi minūtes, rezultāta tablo vēstīja neizšķirtu 97:97. Atlikušajā spēles daļā Harisons Bārnss guva četrus punktus, bet Stīvens Karijs izcēlās ar deviņiem punktiem, un_ Warriors svinēja uzvaru ar 110:106.Rezultatīvākais spēlētājs uzvarētāju rindās bija tieši Karijs, kuram 34 punkti, bet ar 18 punktiem viņam piebalsoja Šons Livingstons. Tikmēr Rockets _rindās ar 28 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Džeimss Hārdens.Nākamais komandu duelis norisināsies ceturtdien, bet Austrumu konferences finālā savu pirmo cīņu trešdien aizvadīs Klīvlendas Cavaliers un Atlantas Hawks basketbolisti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi