Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

NBA komandu ģenerālmenedžeri titulu atvēl Nets, bet vērtīgākā spēlētāja balvu - Durentam

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu ģenerālmenedžeru aptaujā 2021./2022.gada sezonā čempiontituls tiek prognozēts Bruklinas Nets komandai, bet vērtīgākā spēlētāja balva - Kevinam Durentam.

Ģenerālmenedžeriem bija jāatbild uz 48 dažādiem jautājumiem par komandām, spēlētājām, treneriem un starpsezonas darījumiem. Klubu amatpersonas nevarēja balsot par savā komandām un to pārstāvjiem.

Ģenerālmenedžeru ieskatā vislielākās izredzes izcīnīt titulu ir "Nets" komandai, par kuru balsoja 72% respondentu. Tikmēr Losandželosas "Lakers" titulu atvēlēja 17% ģenerālmenedžeru, bet Milvoki "Bucks" - 10%.

Daudz sīvāks bija balsojums par to, kurš varētu saņemt labākā spēlētāja balvu. "Nets" zvaigzne Durents saņēma 37% balsu, bet Kristapa Porziņģa komandas biedrs Dalasas "Mavericks" vienībā Luka Dončičs tika pie 33% balsu. Tālāk seko Jannis Adetokunbo no "Bucks" vienības - viņam tika 13% balsu.

Atbildot uz jautājumu, kurš spēlētājs būtu tas, kuru ģenerālmenedžeri nolīgtu pirmo jaunas komandas būvēšanai, 43% atbildēja, ka tas būtu Dončičs, bet 40% izvēle bija par labu Adetokunbo.

Par labākajiem spēlētājiem savās pozīcijās pārliecinoši tika iebalsoti Stefans Karijs (Goldensteitas "Warriors"), Džeimss Hārdens ("Nets"), Durents ("Nets"), Adetokunbo ("Bucks") un Nikola Jokičs (Denveras "Nuggets").

Kā veiksmīgāko komandu starpsezonas darījumos ģenerālmenedžeri minēja Maiami "Heat", bet kā tās lielāko ieguvumu novērtēja Kailu Lauriju. Savukārt kā vispārsteidzošāko darījumu ģenerālmenedžeri atzina Rasela Vestbruka pāreju no Vašingtonas "Wizards" uz "Lakers".

Diezgan liela vienprātība ģenerālmenedžeriem ir jautājumā par to, kurš ir labākais basketbolists, kas nav no ASV vai Kanādas. Šeit 60% balsu saņēma Adetokunbo, 27% Dončičs un 13% Jokičs. Savukārt par labāko basketbolistu, kas patlaban nespēlē NBA, atzīts Nikola Mirotičs, kurš ir Rolanda Šmita komandas biedrs "Barcelona" vienībā.

Savukārt par labāko treneri ar 55% balsu atzīts "Heat" stūrmanis Ēriks Spolstra. Izteikti vienots viedoklis ģenerālmenedžeriem bija jautājumā, kurš treneris dos vislielāko artavu savā jaunajā darba vietā - šeit 64% balsu saņemot Indiānas "Pacers" jaunajam vadītajām Rikam Kārlailam, kurš šovasar atstāja "Mavericks".

Iepriekšējā sezonā ģenerālmenedžeri titulu atvēlēja "Lakers" komandai, bet MVP balvu Adetokunbo. Tiesa, par čempioniem kļuva "Bucks" basketbolisti, bet vērtīgākā spēlētāja balvu saņēma Jokičs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi