Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Porziņģa komandas biedrs Kuzminsks: Šogad Latvijai ir labāki spēlētāji, un komanda ir patiesi stipra

Latviešu zvaigznei Kristapam Porziņģim nav problēmu ar vadošajām amatpersonām un viņš jūtas labi ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Ņujorkas Knicks, laikrakstam New York Post atklājis slaidā latvieša komandas biedrs lietuvietis Mindaugs Kuzminsks.

Atšķirībā no Porziņģa, Kuzminsks aprīlī apmeklēja Knicks sezonas noslēguma sapulci, kurā piedalījās vēlāk jūnijā atlaistais kluba prezidents Fils Džeksons. Laikraksts norāda, ka līdz ar Džeksona aiziešanu "Porziņģa nesaskaņas ar organizāciju ir beigušās."

"Nedomāju, ka viņam bija kas personisks pret klubu," telefonintervijā no Lietuvas izlases treniņnometnes Palangā sacīja Kuzminsks. "Ja arī bija kādas problēmas, tad tās visas atrisinājušās. Nav šaubu, ka viņš vēlas pārstāvēt Knicks. Viņš pats to man teica."

Pats Porziņģis medijiem šovasar allaž atbildējis ļoti izvairīgi uz jautājumiem par Knicks klubu.

Ar Kuzminsku Porziņģis šovasar kādu laiku pavadīja kopā spēlējot viens pret otru, cilājot svarus, peldot un īsinot laiku sarunās. Porziņģis bija klāt arī Kuzminska kāzās. "Lielākā kāzu dāvana no viņa bija jau ierašanās vien," pauž lietuvietis.

Patlaban Porziņģis ir Āfrikā, lai piedalītos NBA reklāmas tūrē un uz neilgu laiku atstājis Latvijas izlases treniņnometni.

Latvijas basketbola izlase pārbaudes spēlē 5.augustā Klaipēdā varētu sacensties ar Lietuvu. Abas komandas tiksies arī 19.augustā Arēnā Rīga, kad klāt varētu būt arī Knicks galvenais treneris Džefs Hornačeks un jaunais ģenerālmenedžeris Skots Perijs.

"Daudz aizraujošāk būtu, ja mūsu izlases sacenstos oficiālā spēlē, nevis pārbaudes mačos," stāstīja Kuzminsks. "Parasti Lietuva ņem virsroku, bet šogad Latvijai ir labāki spēlētāji, un komanda ir patiesi stipra. Esam līdzīgas valstis un vieni otrus saucam par brāļiem."

Eiropas čempionāts notiks no 31.augusta līdz 17.septembrim un Latvijas izlase apakšgrupu turnīru aizvadīs Stambulā, spēlējot D apakšgrupā kopā ar Riodežaneiro olimpisko spēļu sudraba medaļnieci Serbiju, mājinieci Turciju, Krieviju, Beļģiju un Lielbritāniju.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi