Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Porziņģa pārstāvētā Wizards Japānā zaudē čempioniem pirmajā NBA pirmssezonas pārbaudes spēlē

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas Wizards piektdien Tokijā cieta zaudējuma pirmajā pirmssezonas pārbaudes spēlē.

"Wizards" cīņā ar iepriekšējās sezonas čempioni Goldensteitas "Warriors" piekāpās ar 87:96 (12:16, 25:25, 27:28, 23:27).

Porziņģis maču sāka sākuma sastāvā un tika nomainīts pēc spēlētām septiņām minūtēm un 43 sekundēm, aizmetot garām grozam divus tālmetienus un punktus negūstot.

Laukumā viņš atgriezās, kad otrajā ceturtdaļā bija spēlētas četras minūtes un 39 sekundes, sekmēdams komandas atspēlēšanos no 19:27. Pēc viņa pirmā gūtā groza spēlē četras ar pusi minūtes līdz puslaika beigām "Wizards" pietuvojās līdz 28:29, bet pēc bumbas trieciena grozā no augšas minūti vēlāk pirmoreiz otrajā ceturtdaļā tika panākta 30:29 vadība.

Puslaiku Latvijas basketbolists beidza ar četriem punktiem trim rezultatīvā piespēlēm, divām atlēkušajām bumbām, divām pārķertām bumbām, bet arī trim piezīmēm un vienu kļūdu.

Otrā puslaika pirmajā pusē Porziņģis realizēja vienu no diviem soda metieniem, kā arī trāpīja āķa metienu un tika nomainīts piecas minūtes un 49 sekundes pirms ceturtdaļas beigām, kad viņa kontā bija arī pa četrām atlēkušajām bumbām, rezultatīvām piespēlēm un pārtvertām bumbām, taču arī piecas personiskās piezīmes.

Pēdējā ceturtdaļā Latvijas basketbolists laukumā neatgriezās.

Porziņģis laukumā pavadītajā 21 minūtē un 15 sekundēs guva septiņus punktus, grozā raidot trīs no četriem divpunktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem, bet mērķi nesasniedza visi seši trīspunktu metieni. Vēl viņa rēķinā bija pa četrām atlēkušajām bumbām, rezultatīvām piespēlēm un pārķertām bumbām, viens bloķēts metiens, viena kļūda, piecas personiskās piezīmes, kā arī +/- rādītājs +1.

Vašingtonas vienībā punktus guva visi 14 laukumā gājušies basketbolisti, bet rezultatīvākais ar 13 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām bija japānis Rui Hačimura, kuram savu skatītāju priekšā arī tika dots lielākais spēles laiks komandā.

Čempioniem ar 20 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām izcēlās Džeimss Vaizmens.

Sākumā ar 8:4 vadībā izvirzījās galvaspilsētas komanda, taču gandrīz visu maču nelielā vadībā bija čempioni, vairākkārt panākot desmit punktu pārsvaru un nosargājot uzvaru.

"Wizards" aizvadīs četras pārbaudes spēles, tiekoties arī ar Šarlotas "Hornets" un Porziņģa savulaik pārstāvēto Ņujorkas "Knicks".

Pirmā pamatturnīra spēle ieplānota 19.oktobrī viesos pret Indiānas "Pacers".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi