Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Porziņģa teicamais sniegums nepalīdz Cajasol uzveikt spēcīgo Barcelona komandu

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien guva 14 punktus, bet Seviljas "Cajasol" komanda noslēdzošajā Spānijas augstākās līgas čempionāta (ACB) regulārās sezonas spēlē ar 70:88 (15:24, 18:17, 18:27, 19:20) izbraukumā zaudēja šīs sezonas ULEB Eirolīgas trešajam labākajam klubam "Barcelona".

Porziņģis kļuva par savas komandas rezultatīvāko spēlētāju, laukumā pavadīto 20 minūšu laikā raidot grozā trīs no septiņiem divpunktu metieniem, divus no trim tālmetieniem un abus soda metienus.

Latvietis iekrāja arī divas atlēkušās bumbas, vienu kļūdu, trīs piezīmes un vienu izprovocētu noteikumu pārkāpumu, kas viņam deva astoņus efektivitātes koeficienta punktus.

"Cajasol" komanda jau pirms regulārā čempionāta noslēguma bija nodrošinājusi dalību izslēgšanas spēļu turnīrā.

Citā spēlē ar zaudējumu sezonu svētdien noslēdza Rolanda Šmita pārstāvētā Madrides "Fuenlabrada" komanda, kas viesos ar 77:95 (19:31, 17:14, 17:26, 24:24) piekāpās Vitorijas "Laboral Kutxa".

Jaunais latviešu basketbolists mačam nebija pieteikts.

Kā ziņots, Dairis Bertāns sestdien guva 18 punktus, bet viņa produktīvais sniegums nepalīdzēja "Bilbao Basket" komandai izglābties no zaudējuma, jo tā savā laukumā ar 92:94 (22:22, 26:26, 22:22, 22:24) spraigā duelī atzina cita latvieša Kaspara Bērziņa pārstāvētās Santjago de Kompostelas vienības "Rio Natura Monbus" pārākumu.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 30 minūtes un divas sekundes, kuru laikā iemeta četrus no desmit divpunktu metieniem, divus no septiņiem tālmetieniem un visus četrus soda metienus. Tāpat Latvijas basketbolists izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu, nopelnīja divas piezīmes un trīs reizes uz noteikumu pārkāpumu izprovocēja pretiniekus, kas ļāva tikt pie desmit efektivitātes koeficienta punktiem.

Ar atzīstamu sniegumu izcēlās arī Bērziņš, kurš 13 minūšu un 33 sekunžu laikā guva 13 punktus. Latvietis iemeta visus piecus divpunktu metienus, kā arī trīs no četriem soda metieniem. Tāpat Bērziņa rēķinā trīs atlēkušās bumbas, piecas piezīmes un divi izprovocēti noteikumu pārkāpumi, tiekot pie 13 efektivitātes koeficienta punktiem.

Kopvērtējumā "Cajasol" komanda ar 18 panākumiem 34 mačos ierindojusies septītajā vietā un nodrošinājusi vietu izslēgšanas spēlēs. Tikmēr "Rio Natura Monbus" izcīnīja 13 uzvaras, kas ļāvis ieņemt 12.vietu, bet "Fuenlabrada" un "Bilbao Basket" komandām ir pa 12 panākumiem, kas dod attiecīgi 14. un 15.pozīciju.

Sagaidāms, ka izslēgšanas turnīra ceturtdaļfinālā "Cajasol" komanda tiksies ar "Valencia Basket" vienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi