Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Porziņģim deviņi punkti un trauma; Bertāns vēlreiz bez punktiem

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlēs pirmdien Kristaps Porziņģis guva deviņus punktus, taču iedzīvojās savainojumā, kamēr Dāvis Bertāns otro maču pēc kārtas neguva nevienu punktu.

Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" ar 96:114 (23:30, 18:22, 24:35, 31:27) atzina Klīvlendas "Cavaliers" pārākumu. Latvietis laukumu atstāja trešās ceturtdaļas izskaņā, kad savainoja potīti. Līdz tam Porziņģis nepilnās 27 minūtēs realizēja četrus no astoņiem divpunktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem, taču aizmeta garām grozam visus četrus tālmetienus. Liepājnieka rēķinā arī izcīnītas piecas atlēkušās bumbas zem groziem, četri bloķēti metieni, viena rezultatīva piespēle un negatīvs +/- rādītājs -10.

 

Rezultatīvākais "Mavericks" sastāvā ar 25 punktiem bija Luka Dončičs, kurš izcīnīja arī desmit bumbas zem groziem un atdeva desmit rezultatīvas piespēles, tiekot pie šīs sezonas otrā "triple double". Tikmēr "Cavaliers" sastāvā 28 punkti un 14 atlēkušās bumbas Džareta Alena kontā, bet 24 punktus guva Lauri Markanens.

Citā pirmdienas mačā Dāvis Bertāns aizmeta garām grozam visus četrus metienus, bet viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" ar 99:116 (20:20, 31:25, 27:39, 21:32) viesos piekāpās Sanantonio "Spurs" vienībai.

Bertāns pret savu bijušo komandu laukumā bija 11 minūtes un vienu sekundi, netrāpīja grozā trīs tālmetienus un vienu divpunktu metienu, izcīnīja vienu bumbu zem groziem un maču noslēdza ar +/- rādītāju -1.

ASV galvaspilsētas komandas  rezultatīvākais spēlētajs ar 18 punktiem bija Bredlijs Bīls, bet 17 guva Kentaviuss Koldvels-Poups. Bertāna bijušās komandas sastāvā 24 punkti Derika Vaita kontā, bet 22 punkti un desmit bumbas zem groziem Dežontes Mareja rēķinā.

"Wizards" ar 13 uzvarām 21 spēlē ieņem piekto vietu Austrumu konferencē, bet "Mavericks" ar desmit panākumiem 19 cīņās ir ceturtajā pozīcijā Rietumu konferencē.

Abas latviešu pārstāvētās komandas nākamo spēli aizvadīs trešdien. "Mavericks" viesos tiksies ar Ņūorleānas "Pelicans", bet "Wizards" savā laukumā uzņems Minesotas "Timberwolves".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi