Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Porziņģis atgriežas laukumā ar 17 punktiem un palīdz Wizards izcīnīt sesto uzvaru pēc kārtas

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva 17 punktus un palīdzēja Vašingtonas Wizards izcīnīt panākumu, kamēr citā spēlē pie uzvaras tika arī Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas Mavericks.

"Wizards" basketbolisti izbraukumā ar rezultātu 127:106 (30:36, 33:19, 35:32, 29:19) bija pārāki pār Sanantonio "Spurs" vienību, kuru Vašingtonas komandai izdevās pārspēt viesos pirmo reizi kopš 1999.gada. 

Porziņģis laukumā bija 30 minūtes un vienu sekundi, kuru laikā grozā meta sešus no desmit divu punktu metieniem, vienu no trijiem tālmetieniem un divus soda metienus. Viņš arī izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, tika pie septiņām rezultatīvām piespēlēm, bloķēja piecus metienus, pārtvēra trīs pretinieku piespēles, pieļāva divas kļūdas, sakrāja piecas piezīmes un noslēdza maču ar +/- rādītāju +13.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 25 gūtajiem punktiem bija Deni Avdija, 21 punktu pievienoja Bredlijs Bīls, bet par trešo rezultatīvāko starp visiem kļuva Latvijas basketbolists, kurš savainojuma dēļ nebija devies laukumā kopš 21.janvāra.

Mājiniekus no neveiksmes neglāba Keldons Džonsons, kurš izcēlās ar 26 punktiem.

Vašingtonas vienība, kas izcīnījusi uzvaras pēdējās sešās spēlēs, ar bilanci 24-26 Austrumu konferencē atrodas devītajā vietā, kamēr "Spurs" ar 14 uzvarām un 37 zaudējumiem Rietumu konferencē ierindojas 14.pozīcijā.

Tikmēr citā mačā "Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 111:105 (30:27, 23:30, 30:27, 28:21) uzvarēja Detroitas "Pistons".

Bertāns spēlēja septiņas minūtes un 41 sekundi, kuru laikā garām grozam meta trīs tālmetienus, nopelnīja vienu piezīmi un sakrāja +/- rādītāju +5.

Dalasas komandas panākumu kaldināja Luka Dončičs, kurš guva 53 punktus un izcīnīja astoņas bumbas zem groziem, kamēr pretinieku rindās ar 29 punktiem izcēlās Bojans Bogdanovičs.

"Mavericks" ar 27 uzvarām un 25 neveiksmēm Rietumu konferencē ieņem sesto vietu, bet "Pistons" ar bilanci 13-39 Austrumu konferencē ir pēdējā 15 komandu konkurencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi