Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Porziņģis: Man Ņujorka ir labākā pilsēta pasaulē

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) vienības Ņujorkas Knicks uzlecošā zvaigzne Kristaps Porziņģis cenšas vienlīdz labi sagatavoties visiem mačiem, tomēr apzinās, ka sezonas gaitā būs pacēlumi un kritumi.

"Es cenšos smagi strādāt katrā spēlē. Zinu, ka katrs mačs nebūs labs, sekos pacēlumi un kritumi, taču es centīšos būt vienlīdz garīgi un fiziski gatavs. Ja man nebūs labs mačs, tad tādēļ, ka neiekrita metieni, nevis es nebiju tam labi sagatavojies," intervijā komandas interneta vietnei stāsta Porziņģis, kurš astoņās aizvadītajās NBA regulārā čempionāta spēlēs guvis vidēji 11,8 punktus un izcīnījis 8,3 atlēkušās bumbas. Latvietis ir trešais rezultatīvākais Knicks rindās un labākais cīņā zem groziem.

Porziņģis kopš ierašanās Ņujorkā sastapies ar milzīgu mediju un līdzjutēju spiedienu. Pēc sekmīgā sezonas sākuma kritiku gan nomainījuši atzinīgāki vārdi, turklāt latvietis regulāri priecē līdzjutējus ar iespaidīgām epizodēm. Tiesa, arī darba pie savas spēles vēl ir ļoti daudz, turklāt 20 gadus vecais Porziņģis ar vidēji četrām piezīmēm mačā ir pats nedisciplinētākais basketbolists komandā. "Es mīlu Ņujorku, tomēr šobrīd pilsētā daudz neuzturos. Lielāko daļu sava laika esmu koncentrējies basketbolam, strādājot pie savas spēles, domājot par to, kas man jāpaveic laukumā, un par to, ko no manis vēlas treneris. Tomēr man Ņujorka ir labākā pilsēta pasaulē. Cerams, jau drīzumā varēšu to tuvāk iepazīt."

Savā Madison Square Gardens arēnā Knicks gan uzvarējuši tikai vienā no četrām spēlēm, kamēr izbraukumā bilance ir krasi pretēja (3-1).

Komentējot par savu spēli Latvijā sacelto ažiotāžu, Porziņģis atzina, ka "latvieši jūk prātā", jo pēdējais spēlētājs, kurš līdzjutējus iepriecinājis ar skaistām epizodēm NBA, bijis Andris Biedriņš. "Es jūtu viņu atbalstu, viņi ir priecīgi par mani," noslēdza Porziņģis.

Knicks ar bilanci 4-4 šobrīd ieņem 8.vietu Austrumu konferencē. Nākamo spēli komanda aizvadīs jau naktī uz ceturtdienu plkst. 2 pēc Latvijas laika, kad Šarlotē tiksies ar vietējo Hornets komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi