Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Porziņģis un Bertāns nepiedalās klubu uzvarās NBA čempionātā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien nespēlēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bostonas Celtics komanda izcīnīja uzvaru pagarinājumā. Tāpat Oklahomasitijas Thunder panākumā laukumā neizgāja Dāvis Bertāns.

"Celtics" mājās ar rezultātu 127:120 (32:27, 22:26, 25:32, 32:26, 16:9) uzvarēja Minesotas "Timberwolves" basketbolistus.

"Celtics" rindās rezultatīvākais ar 45 punktiem bija Džeisons Teitams, kurš pagarinājumā guva 12 punktus un palīdzēja Bostonas komandai tikt pie uzvaras. Vēl 35 punktus un 11 atlēkušās bumbas pievienoja Džeilens Brauns.

"Timberwolves" komandā 29 punktus guva Entonijs Edvardss, kamēr Karls Entonijs Taunss tika pie 25 punktiem, 13 atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Porziņģis izlaida maču labā ceļgala sasituma dēļ. Latvietis šosezon 27 spēlēs vidēji guvis 19,8 punktus, izcīnījis septiņas atlēkušās bumbas un bloķējis 1,8 pretinieku metienus.

"Celtics" ar 29 uzvarām 37 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs ceturtdien, kad savā laukumā uzņems Milvoki "Bucks".

Savukārt "Thunder" viesos ar rezultātu 128:120 (29:35, 36:34, 34:27, 29:24) uzvarēja Maiami "Heat" basketbolistus.

"Thunder" rindās rezultatīvākais ar 28 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm bija Šejs Gildžess-Aleksandrs, 23 punktus un deviņas atlēkušās bumbas pievienoja Čets Holmgrens, bet Džeilens Viljamss izcēlās ar 19 punktiem, deviņām. bumbām zem groziem un 12 rezultatīvām piespēlēm.

"Heat" komandā 25 punktus guva Bams Adebajo, kurš arī tika pie 11 atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm.

"Thunder" ar 25 uzvarām 36 spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferencē un nākamo maču aizvadīs ceturtdien, kad mājās tiksies ar Portlendas "Trail Blazers".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi