Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Porziņģis: Visu laiku domāju par to, kā uzlabot savu spēli

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas Mavericks spēlētājs Kristaps Porziņģis pirmdien pēc spēles teica, ka nepārtraukti domā par to, kā uzlabot gan savu, gan komandas spēli.

Jau ziņots, ka Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" ar rezultātu 111:101 savā laukumā pārspēja Denveras "Nuggets" komandu, un Latvijas basketbolists spēlē sakrāja savu trešo sezonas "double-double", gūstot 29 punktus un izcīnot 11 atlēkušās bumbas.

Porziņģis uzreiz pēc spēles teica, ka šovakar fiziski jutās labi, tāpēc arī veicās spēlē. "Šodien komanda parādīja labu spēli, taču tā ir maza daļa no tā, ko varam izdarīt. Esmu šeit, lai uzvarētu. Visu laiku domāju par to, kā uzlabot savu spēli, kā varu būt labāks spēlētājs un labāks komandas biedrs," piebilda basketbolists.

Savukārt pēcspēles preses konferencē viņš teica, ka tagad komanda ir pieradusi pie spēles stila, kurā Porziņģis ir centra spēlētājs,

"Man šķiet, mēs spēlējam brīvāk abos variantos, gan tad, kad esmu ceturtais numurs, gan tad, kad esmu vienīgais centrs," teica Porziņģis.

"Mēģinājām spēlēt uzbrukumā pret [Nikola] Jokiču, piespiest viņu daudz spēlēt aizsardzībā un nogurdināt, bet viņš tāpat ir "monstrs" uzbrukumā," Latvijas basketbolists komentēja spēli pret Denveras vienību. "Šī bija viena no tām spēlēm, kurā vajadzēja būt stiprākiem. Viņi ir spēcīga komanda, spēlēja līdz pašām beigām."

Spēles pēdējā minūtē klibojot laukumu pameta viens no Dalasas komandas līderiem Luka Dončičs. Porziņģis teica, ka pēc spēles nedaudz aprunājās ar komandas biedru un Dončičs bijis pozitīvi noskaņots, ka viss būs labi.

Latvijas basketbolists minēja, ka šosezon jūtās stiprāks, tāpēc arī jūtās brīvāk spēlējot groza apakšā. "Esmu nedaudz smagāks šosezon, noteikti jūtos stiprāks. Nezinu, vai tas ir redzams, bet uz laukuma jūtos labāk. Strādāju pie sava ķermeņa visu laiku un es teiktu, ka tajās situācijās viens pret viens vairs neizmantoju tik daudz enerģijas."

Dalasas "Mavericks" ar deviņiem panākumiem 13 mačos pēc izcīnītās uzvaras pakāpās uz trešo vietu Rietumu konferencē.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi