Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Šmits gūst sešus punktus un kopā ar Barcelona komandu iekļūst ACB pusfinālā

Latvijas basketbolists Rolands Šmits svētdien guva sešus punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) ceturtdaļfināla sērijas otrajā spēlē un kopā ar Barcelona komandu iekļuva pusfinālā.

Barselonas klubs izbraukumā ar rezultātu 88:86 (15:18, 26:28, 22:20, 25:20) pārspēja Grankanārijas "Herbalife" un sērijā līdz divām uzvarām panāca 2-0.

Barseloniešus pusfinālā ieveda Korijs Higinss, kurš pēdējā sekundē pie rezultāta 86:86 izpildīja sarežģītu pustālo metienu un izrāva viesiem uzvaru.

Ar 21 punktu un deviņām atlēkušajām bumbām "Barcelona" rindās atzīmējās Nikola Mirotičs, bet mājiniekiem 26 punktus guva Dilans Eniss.

Šmits svētdien spēlēja 11 minūtes un 52 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no četriem divpunktu metieniem, divreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu piezīmi, tika pie negatīva +/- rādītāja (-8) un iekrāja četrus efektivitātes koeficienta punktus.

Tikmēr Badalonas "Joventut" bez Artūra Žagara un Kriša Helmaņa pieteikumā viesos ar rezultātu 76:103 (11:26, 23:28, 21:23, 21:26) kapitulēja Tenerifes "Lenovo", kas sērijā panāca 1-1. Uzvarētājiem 37 punktus guva Kails Viltjers.

Šī pāra uzvarētāja pusfinālā tiksies ar "Barcelona" komandu.

Jau ziņots, ka Mārča Šteinberga pārstāvētā Manrezas "Baxi" ar 0-2 zaudēja Madrides "Real", kamēr Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "Baskonia" pēc divām spēlēm cīnās neizšķirti 1-1 ar "Valencia".

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva Rolands Šmits un "Barcelona", kas finālsērijā ar 2-0 pieveica Madrides "Real".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi