Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Štelmaheram zaudējums BBL, Jelgava turpina zaudēt Izaicinājuma kausā

Zaudējumu Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēlē piedzīvojusi Roberta Štelmahera trenētā _Pieno_ zvaigzdes, kuras ar 69:76 piekāpās Maskavas apgabala Triumph vienībai. Tikmēr BBL Izaicinājuma kausā zaudējumu piedzīvoja Jelgavas basketbolisti ar 114:96, zaudējot viesiem Klaipēdas Neptunas.

Pirmo spēles ceturtdaļu Pieno zvaigzdes noslēdza ar sev labvēlīgu rezultātu 18:14, tomēr jau pārtraukumā devās iedzinējos ar 35:40. Atgūties R.Štelmahera puišiem vairs neizdevās un nācās ciest zaudējumu – 69:76.

Pirms šīs spēles Pieno zvaigzdes bija izcīnijusi piecas uzvaras pēc kārtas.

Pateicoties uzvarai, Triumph BBL turnīra tabulā ieņem līderpozīcijas ar bilanci 9:3, bet Pieno zvaigzdes atrodas 3.vietā ar septiņām uzvarām un četriem zaudējumiem.

BBL Izaicinājuma kausa spēlē Jelgavas basketbolisti lieliski iesāka maču, pirmajā ceturtdaļā atraujoties jau līdz 34:15, bet pirmās desmit minūtes noslēdzot ar 35:23. Otrajā ceturksnī Neptunas izrādīja jau lielāku pretestību, puslaikā dodoties iedzinējos ar 46:56. Pēc pārtraukuma viesi turpināja samazināt starpību, pēdējā ceturtdaļā jau dodoties vadībā ar 82:77. Atgūties Jelgava vairs nespēja un spēlē ar 96:114 atzina Neptunas pārākumu.

Klaipēdas Neptunas sastāvā spēlējošais latviešu uzbrucējs Artūrs Brūniņš spēli uzsāka no rezervistu soliņa, laukumā pabūdams 20:40 minūtes, atzīmējoties ar sešiem punktiem. A.Brūniņam arī trīs atlēkušās bumbas, divas piespēles, viena kļūda un trīs personīgās piezīmes.

BBL Izaicinājuma kausa A grupā Jelgava atrodas pēdējā pozīcijā, visās septiņās aizvadītajās spēlēs piedzīvojot zaudējumus.

Jelgava: Dušelis 16, Silavs 16, E.Krūmiņš 16, Nelsons 14, Justovičs 9, Kanbergs 8, Seņkājs 7, K.Krūmiņš 5, Ausējs 5, Paegle.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi