Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Talantīgajam Porziņģim un viņa pārstāvētajam Cajasol sezona noslēgusies

Zaudējumu Spānijas augstākās līgas čempionāta (ACB) ceturtdaļfināla sērijas trešajā spēlē pirmdien piedzīvoja jaunā latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētā Seviljas Cajasol komanda, tādejādi noslēdzot savu sezonu.

Ceturtdaļfināla izšķirošajā mačā Cajasol izbraukumā ar 84:87 (19:20, 22:26, 22:20, 21:21) piekāpās Valencia Basket priekšā, sērijā līdz divām uzvarām ciešot neveiksmi ar 1-2.

Praktiski visu maču abas komandas aizvadīja līdzvērtīgā cīņā, lai gan otrajā puslaikā Valensijas klubam vairākkārt izdevās atrauties par dažiem punktiem. Tomēr Cajasol ikreiz prata rast atbildi sāncenšu izrāvieniem, bet dažas minūtes līdz pamatlaika izskaņai mājiniekiem izdevās panākt 79:71, un Seviljas klubam no šāda deficīta tā arī atspēlēties neizdevās.

Porziņģis šajā spēlē laukumā pavadīja 15 minūtes un 44 sekundes, kuru laikā guva deviņus punktus. Latvietis realizēja trīs no sešiem divpunktu metieniem un visus trīs soda metienus, taču viņa vienīgais tālmetiens bija neprecīzs.

Tāpat Porziņģa rēķinā septiņas atlēkušās bumbas, piecas piezīmes un divi izprovocēti noteikumu pārkāpumi, kas ļāva tikt pie septiņiem efektivitātes punktiem.

Par mača rezultatīvāko basketbolistu kļuva Valencia Basket amerikāņu spēlētājs Olivers Lafajets, kurš Cajasol grozā sameta 22 punktus.

Regulārā čempionāta noslēgumā Cajasol komanda ar 18 panākumiem 34 mačos ierindojās septītajā vietā, bet "Valencia Basket" ar 30 uzvarām izcīnīja otro pozīciju.

Kā zināms, 19 gadus vecais Porziņģis ir pieteicies šī gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftam.

Tikmēr Kaspara Bērziņa pārstāvētā Santjago de Kompostelas Rio Natura Monbus komanda izcīnīja 13 uzvaras, kas ļāva ieņemt 12.vietu, bet Bilbao Basket komanda ar Dairi Bertānu ierindā un Rolanda Šmita pārstāvētā Madride Fuenlabrada guva pa 12 panākumiem, kas deva attiecīgi 14. un 15.pozīciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi