Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Thunder NBA finālsēriju sāk ar uzvaru savā laukumā

Ar uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsēriju otrdien sākuši Oklahomasitijas Thunder basketbolisti, savā laukumā ar 105:94 pārspējot zvaigžņoto Maiami_ Heat _klubu. Uzvarētāju labā ar 36 gūtiem punktiem izcēlās Kevins Durants, neatpalika arī Heat līderis Lebrons Džeimss – 30 punkti.

Jau no spēles sākuma vadībā atradās viesi no Maiami, vairākas reizes sasniedzot 13 punktu pārsvaru. Puslaika atpūtā ejot, rezultāts 54:47 Heat basketbolistu labā. Trešajā ceturtdaļā Thunder panāca viesus (60:60) un līdz ar tās beigām Rašīda Vestbrūka divi punkti ar sodu jau vadību deva mājiniekiem – 74:73.

Atlikušajās 12 minūtēs Oklahomasitijas basketbolisti vadības grožus vairs neatdeva, izcīnot uzvaru ar 105:94. Lieliski šo maču aizvadīja abu komandu līderi – Kevins Durants Thunder labā guva 36 punktus (metieni no spēles 12/20) un izcīnīja astoņas bumbas zem groziem, bet Lebrons Džeimss pretējā nometnē atbildēja ar 30 punktiem un deviņām bumbām zem groziem.

Durantam palīgi šoreiz bija labāki – Vestbrūks pievienoja 27 punktus un 11 rezultatīvas piespēles, bet Džeimsa kompanjonam Dveinam Veidam 19+8. Thunder bija labāki arī cīņā zem groziem (43:35).

Finālsērijā rezultāts kļuvis 1:0 Thunder labā, arī nākamā spēle ceturtdien notiks Oklahomasitijā.

2006.gada NBA čempioni Heat finālā spēlēja arī pērn, kad piekāpās Dalasas Mavericks. Tikmēr Thunder ar pašreizējo nosaukumu finālā iekļuvuši pirmo reizi. Iepriekš komanda bija pazīstama ar Sietlas Supersonics vārdu, 1979.gadā izcīnot čempionu titulu, bet finālā pēdējo reizi spēlēja 1996.gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi