Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Timma par emocijām pēc netikšanas uz Pasaules kausu: Tas nozīmē, ka man nav vienalga par izlasi

Jānis Timma pēc neiekļūšanas Latvijas izlases sastāvā dalībai Pasaules kausa finālturnīrā bijis emocionāls un viņa publiskais paziņojums apliecina, ka basketbolistam nav vienalga par valstsvienību, atzina spēlētājs.

Timma otrdien FIBA Čempionu līgas mačā ar Stambulas "Dariššafaka" komandu Rīgā ar rezultātu 84:75 pārspēja paša savulaik pārstāvēto "VEF Rīga". Kā pēcspēles preses konferencē atzina basketbolists, Turcijas komanda aizvadījusi labu mača sākumu.

"Realizējām metienus, ātri spēlējām un bijām pārāki zem groziem, nedodot pretiniekiem daudz otro iespēju. Man gan nepatika mūsu brīžiem nestabilā spēle. Nedrīkstam tik viegli atdot pārsvaru un nākotnē tas var daudz maksāt," stāstīja Timma.

Tieši Timmas realizētie divi tālmetieni jau spēles sākumā ļāva viesiem nostiprināties vadībā. "Domāju, ka iegāju spēlē diezgan labi un izdarīju visu, lai komanda ieskrietos," teica Timma, kurš šajā cīņā guva astoņus punktus.

Timmam pēdējos gados bijusi nestabila karjera klubu basketbolā, tāpēc viņš ir apmierināts ar izvēli pievienoties "Dariššafaka" klubam. "Viss salikās tā, kā tam būtu jābūt un kā man patika. Beidzot varu spēlēt basketbolu," teica Timma, atklājot, ka bija izvēles iespējas spēlēt arī citur.

Vasarā Timma cīnījās par iekļūšanu izlases sastāvā Pasaules kausa finālturnīrā, taču ikra muskuļa savainojuma dēļ viņš piedalījās tikai pēdējās pārbaudes spēlēs Taivānā un pirms došanās uz Džakartu tika atskaitīts no valstsvienības. Pēc tam basketbolists sociālās tīklošanās vietnē "Instagram" ievietoja paziņojumu, ka tas ir sāpīgākais lēmums viņa karjerā valstsvienībā.

"Viss kārtībā, tas bija tikai emocionāls ieraksts. Tas nozīmē, ka man nav vienalga par izlasi un Latviju. Tās ir manas emocijas, tāds vienmēr esmu bijis - saku, ko domāju," atklāja Timma.

Timma daļu no pagājušās sezonas pavadīja bez kluba un martā debitēja Puertoriko čempionātā Umakao "Grises" rindās, taču pēc aizvadītām četrām spēlēm, kurās viņš vidēji guva deviņus punktus, izcīnīja 2,8 atlēkušās bumbas un atdeva 2,5 rezultatīvas piespēles, Timmas un kluba ceļi šķīrās. Pēc tam Latvijas basketbolists daļu no vasaras spēlēja "Big3" strītbola līgā "Aliens" vienībā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi