Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Trajkovičs: Priecājos, ka izdevās uzvarēt arī bez Biedriņa

Latvijas basketbola valstsvienības galvenais treneris Nenads Trajkovičs pēc uzvarētās spēles pār Igauniju (72:67) neslēpa gandarījumu par izcīnīto uzvaru, lai arī bijusi psiholoģiski ļoti grūta spēle.

Treneris bija priecīgs arī par to, ka uzvarēt izdevies arī bez Andra Biedriņa laukumā, kurš spēli beidza jau pēdējās ceturtdaļas sākumā, kad nopelnīja piekto piezīmi. "Esmu priecīgs, ka izdevās uzvarēt šo spēli arī bez Andra Biedriņa, kas komandai ir ļoti labi un svarīgi," viņš teica, tādējādi norādot uz komandas raksturu un spēku arī tādos brīžos, kad laukumā nevar iziet tās līderis.

"Spēles sākumā Biedriņš bija ļoti labs, taču, tā kā viņam sanāca liels spēles laiks iepriekšējās cīņās, bija uzkrājies zināms nogurums, kas arī atsaucās uz nerealizētajiem soda metieniem."

"Pats galvenais, ka izcīnījām uzvaru," Trajkovičs teica. "Šī bija psiholoģiski grūta spēle, tāpēc spēlētājiem radās problēmas. Izdarījām labu darbu aizsardzībā, izdevās apturēt igauņu līderus. Vienīgi Kangurs pārsteidza ar veiksmīgo spēli un augsto precizitāti. Uzbrukumā nespējām pierast pie tiesnešu tiesāšanas veida.

"Nevarējām izmantot Veselovu, jo viņam pirms spēles bija paaugstināta temperatūra un sūdzējās par galvassāpēm. Arī Bērziņš no rīta jutās nevesels, tādēļ aizsūtījām viņu uz viesnīcu atpūsties. Esmu diezgan apmierināts ar Jurēviča iesaistīšanos komandā, jo viņš pievienojās tikai pirms divām dienām."

"Pārsteigumu no igauņu puses nebija. Bijām paveikuši labu izpētes darbu. Esmu neapmierināts ar mūsu lielo kļūdu skaitu."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi