Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Treneris pēc mača Porziņģi neslavē: Mēs neuzvarējām

Latviešu talants Kristaps Porziņģis uzskata, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē ar Maiami Heat, neskatoties uz labo statistiku, aizvadīja sliktu cīņu, jo svarīgos brīžos netrāpīja metienus. Arī Ņujorkas Knicks galvenais treneris Dereks Fišers šoreiz nesteidza slavēt latvieti.

Kā ziņots, Porziņģis pirmdien izcēlās ar 20 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām, bet Knicks izbraukumā ar 78:95 (19:26, 11:26, 26:21, 22:22) piekāpās Maiami Heat, tādejādi pārtraucot četru uzvaru sēriju.

"Savācu statistiku, tomēr svarīgos brīžos kļūdījos daudzos metienos, kurus parasti realizēju," pēc dueļa stāstīja latvietis. "Pats sākums bija labs, bet pēc tam nespējām noturēties spēlē - mums nebija tāda pat enerģija kā pretiniekiem un viņi mūs apspēlēja. Ir fiziski grūti atspēlēties no 15-20 punktu deficīta."

"Šādas spēles var padarīt komandu spēcīgāku. Zinām, ka mums jāturas kopā un jāgatavojas nākamajai spēlei - čempioniem ir īsa atmiņa," izteicās Porziņģis.

Tā kā šajā mačā nevedās sniegums Knicks rezervistu soliņam, Porziņģis nospēlēja 37 minūtes un 26 sekundes, kas ir ilgākais laiks viņa līdzšinējā NBA karjerā.

"Mīlu atrasties laukumā un katru reizi, kad tur esmu, cenšos sevi atdot par 100%. Šodien nebija laba diena man un komandai, nevarējām atrast savu ritmu, bet jāturpina smagi strādāt," teica Porziņģis. "Man nav problēmu spēlēt vēl ilgāk, uzskatu, ka kļūstu fiziski labāks un spēju saglabāt augstu intensitāti arī pēc ilgiem periodiem laukumā."

"Mūsu aktivitāte pirmajā puslaikā nebija pietiekami augsta. Paši sev radījām problēmas un grūti tik ilgi spēlēt iedzinējos," stāstīja Knicks galvenais treneris Dereks Fišers. "Viņi labi darbojās aizsardzībā."

Pēc šī mača Fišers neslavēja Porziņģi, jo arī viņš nebija komandas glābējs.

"Neesmu drošs. Mēs neuzvarējām," Fišers pēc ilgas pauzes atbildēja, kad viņam lūdza novērtēt latvieša sniegumu.

Knicks komanda ar astoņiem panākumiem 15 spēlēs ieņem desmito vietu Austrumu konferences kopvērtējumā, kamēr Heat ar deviņiem panākumiem 13 mačos šajā konferencē ir otrie.

Trešdien Knicks izbraukumā tiksies ar Orlando Magic, savukārt piektdien jau Heat tiks uzņemti savā laukumā, bet pēc tam sekos mājas spēle ar Hjūstonas Rockets.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi