Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Zvirgzdiņš: Angolas uzvara vairo trešdienas mača nozīmi

Vēsts par Angolas dāmu basketbola izlases uzvaru olimpiskā kvalifikācijas turnīra mačā pār Argentīnas komandu (59:58) Latvijas delegācijai bija patīkams pārsteigums. “Tā nav komanda no kuras mums būtu iemesls bīties,” pirmajos iespaidos dalījās galvenais treneris Ainars Zvirgzdiņš. “Šāds turnīra pavērsiens vairo mūsu cerības un vienlaikus piešķir papildus nozīmi spēlei ar Japānas izlasi.”

Argentīnietes mača sākumā uzņēmās iniciatīvu un vadību, taču, tāpat kā spēlē ar Čehiju, spēles otrajā puslaikā pamazām zaudēja precizitāti un agresivitāti. Turklāt manāmi pietrūcis meistarīgās spēka uzbrucējas Karolīnas Sančesas, kura pirmajā mačā salauza degunu. “Viņa aktīvi atbalstīja komandu no rezervistu soliņa, taču laikam tika cerēts, ka šajā mačā izdosies uzvarēt bez viņas palīdzības. Cik redzēju pirmajā ceturtdaļā, angolietes nekādus brīnumus nerādīja. Dabūsim ierakstu, taču nedomāju, ka tur būs kādi pārsteigumi,” A.Zvirgzdiņš norādīja, ka precīza spēles plāna izstrādei informācijas pietiks. Taču šis jautājums kļūs aktuāls pēc trešdienas spēles ar Japānu.

“Šodien senegālietes nospēlēja daudz labāk, jo japānietes viņām ļāva to darīt. Mēs neļāvām, jo bijām precīzi sagatavojušies un jau pirmajās minūtēs psiholoģiski viņas salauzām. Turklāt vēl meitenes pašas labi trāpīja. Tāpēc par Senegālas izlases patieso līmeni radās nepareizs priekšstats. Rīt būs cita spēle un savādāks plāns. Teorētiski ir skaidrs, kas meitenēm jāizdara, tiesa, spēle ir spēle un tā var ievirzīties visādi,” teica A.Zvirgzdiņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi