Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

24 gadu vecumā miris vairākkārtējais Latvijas rekordists peldēšanā Konstantīns Blohins

Pirmdien 24 gadu vecumā miris starptautiskās klases sporta meistars, vairākkārtējs Latvijas rekordists, Latvijas un Baltijas valstu čempions peldēšanā Konstantīns Blohins, vēsta Latvijas Peldēšanas federācija (LPF).

Blohins savas sportista gaitas aizvadījis peldēšanas klubā Delfīns, kuru pārstāvot arī sasniedzis savus labākos rezultātus - kļuvis par vairākkārtēju Latvijas čempionu un rekordistu, kā arī šogad Eiropas čempionātā izpildījis starptautiskās klases sporta meistara normatīvu.

Kā portālam Diena.lv pastāstīja Latvijas Peldēšanas federācijā, iepriekš Blohinam nav konstatētas nekādas veselības problēmas. Viņš bija izlēmis pielikt punktu aktīvajām sportista gaitām, bet nāves brīdī vienkārši peldējies baseinā.

Latvijas izlasi starptautiskajā arēnā Blohins pārstāvējis jau kopš 15 gadu vecuma, kad startēja 2003.gada Eiropas jaunatnes olimpiskajā festivālā. 2005. un 2006.gadā Blohins piedalījās Eiropas junioru čempionātos, savukārt nākamajos gados jau bija pastāvīgs Latvijas pieaugušo izlases dalībnieks, startējot gan Eiropas čempionātos (2007., 2008., 2010., 2011. un 2012.gadā), gan pasaules čempionātos (2008. un 2009.gadā).

Šogad, aizvadot vienu no savām labākajām sezonām, Blohins nolēma pārtraukt savas gaitas aktīvajā sportā, taču joprojām bija aktīvs peldēšanas sporta cienītājs un viens no atjaunotās ūdenspolo komandas dalībniekiem.

LPF izsaka visdziļāko līdzjūtību Blohina ģimenei, trenerim, cīņu biedriem un draugiem, lielisku sportistu un cilvēku pāragri zaudējot.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi