Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Abi Latvijas bobsleja četrinieki finišē sešiniekā PK sezonas noslēguma sacensībās

Oskara Melbārža un Edgara Maskalāna pilotētie Latvijas bobsleja četrinieki sestdien Kalgari, Kanādā, iekļuva sešiniekā Pasaules kausa (PK) sezonas pēdējās sacensībās, taču līdz vietām uz pjedestāla neaizsniedzās.

Melbārdis ar stūmējiem Helviju Lūsi, Arvi Vilkasti un Jāni Strengu izcīnīja 4.vietu, savukārt Maskalāns ar Raivi Broku, Uģi Žaļimu un Intaru Dambi noslēdza pirmo sešinieku, liecina rīkotāju informācija.

Posmā uzvarēja Vācija II ar pilotu Manuelu Mahatu, divu braucienu summā finišējot pēc minūtes un 47,92 sekundēm. Maksimiliana Arnda pilotētā Vācija I atpalika 0,28 sekundes un ieņēma 2.vietu, savukārt Krievijas I pilotam Aleksandram Zubkovam ar 3.vietu pietika, lai kopvērtējumā trešo reizi karjerā izcīnītu Pasaules kausu četrinieku pilotu ieskaitē.

Pēdējā posmā apsteidzot Maskalānu, Melbārdis tika garām komandas biedram arī PK kopvērtējumā četrinieku pilotiem, kur finišēja piektais. Maskalāns astoņu posmu summā ieguva 6.vietu.

Savukārt absolūtajā kopvērtējumā pārāks bija Arnds, aiz kura trijniekā ierindojās Zubkovs un Mahata. Melbārdis ieguva 4.vietu, turpretim Maskalāns bija desmitais. Latvijas bobslejisti startēja septiņos PK posmos, vienu posmu izlaižot, lai komanda piedalītos pasaules junioru čempionātā.

Melbārdi pēdējā posmā no vietas uz pjedestāla šķīra 0,27 sekundes, taču otrajā braucienā viņš spēja uzlabot pozīcijas un apsteidza mājinieku Lindonu Rašu. Pēc pirmā brauciena Melbārža četrinieks bija 5.vietā, atpaliekot no Mahatas 0,43 sekundes. Vēl par 0,13 sekundēm lēnāks bija Maskalāna četrinieks, pirmajā braucienā dalot 6.vietu. Maskalāna ekipāžā nestartēja Daumants Dreiškens, kurš dienu iepriekš divnieku sacensībās savainoja kāju.

Sacensību sezona bobslejistiem turpināsies pasaules čempionātā, kas nākamajā nedēļas nogalē sāksies Leikplesidas trasē, ASV.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauni kopvērtējuma uzvarētāji Stirnu buka 11. sezonā

Populārā taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” 11. sezonas gala iznākums bija ļoti interesants, jo kopvērtējumā gandrīz visās galvenajās distancēs - GARMIN Lūsis”, “VENDEN Stirnu buks” un “KARTE...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi