Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Abi Latvijas jauniešu pāri sasniedz ceturtdaļfinālu pasaules čempionātā Standartdejās

Drēzdenē notikušajā pasaules čempionātā jauniešiem (16-18 g.) Standartdejās (ST) līdzīgi nostartēja un ceturtdaļfinālu sasniedza abi Latvijas pāri, rīdziniekiem Germo Karlam Someram/Ksenijai Rjazinai iegūstot 21.vietu, bet Ernestam Akselam Dimantam/Marijai Paščenko – 26.vietu, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Latviju pasaules čempionātā Vācijā pārstāvēji valsts čempionāta pirmo divu vietu ieguvēji – rīdzinieki Ernests Dimants/Marija Paščenko (Daces deju skola) un Germo Somers/Ksenija Rjazina (Mirada). Ja valsts čempionātā augustā Jelgavā pārliecinoši uzvarēja Ernests ar Mariju, tad pasaules čempionātā abi pāri saņēmu ļoti līdzīgu vērtējumu.

No čempionātu uzsākušajiem 57 pāriem otrajā kārtā astotdaļfinālā iekļuva trīsdesmit seši. Cīņa par ceturtdaļfinālu vairāku dejotāju starpā noritēja tik līdzīgi, ka trešajā kārtā 24 pāru vietā kvalificējās 28 deju dueti. Savukārt Latvijas pāri saņēma daudz punktus un ceturtdaļfinālu sasniedza pārliecinoši. Ļoti blīvajos rezultātos ceturtdaļfinālā dažus punktus vairāk ieguva un 21.vietu ieņēma noslēdzošo gadu jauniešos startējošie Somers ar Rjazinu, kuriem tas bija pirmais kopīgais pasaules čempionāts. Tikmēr 2019.gada pasaules čempionāta pusfinālistiem junioru (14-15 g.) konkurencē un pirmo gadu jauniešos startējošajiem Dimantam ar Paščenko 26.vieta.

Tāpat kā pirms nedēļas 10 dejās arī ST dejās pārliecinoši par čempioniem kļuva Jaroslavs Kiseļevs un Sofija Fiļipčuka no Krievijas. Tikmēr līdzīgajā cīņā par otro vietu rumāņi Luka Butnaru/Jūlija Bidiča pārspēja Igaunijas pāri Alekseju Bessonovu/Sofiju Barjabinu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi